3nitka komentáře u knih
Veľa postáv a opäť potoky krvi. Ale Kornela by som veru chcela stretnúť v reálnom živote.
Tretí diel bol na môj vkus dosť rozvláčny s priveľa politickými odbočkami. Posledných dvesto strán už malo švih. Napriek tomu celá trilógia výborná.
Prečítala som za nedeľu, napínavé dobrodružstvo. Som zvedavá ako to celé autor ukončí.
Chudatko Jaroš, zranený. Možno trošku slabší príbeh. Ale stále vysoká kvalita.
Vynikajúce, napínavé. Krásne navnadí na ďalšie diely. Určite treba čítať postupne jednotlivé diely série.
Výborné! Vraha som vôbec netušila, dosť sa mi plietli a záver dosť prekvapil. A krásne sú otvorené zadné vrátka na ďalší román.
Perfektná. Dobrý nápad, hlavný hrdina opäť veľmi sympatický, žiadne hluché miesto. Napínavý príbeh, ale žiadne prílišné brutality, ktoré sú teraz v móde.
Napínavá a veľmi čtivá. Autorka vie, kedy prerušiť jednu dejovú líniu a pokračovať v druhej. Teším sa na jej prvú knihu Už mě vidíš?
Výborná kniha, vtipná - aj keď poriadne čiernym humorom.
Výborná, kedykoľvek si ju opakovane prečítam. Áno áno.
Polienko namiesto bábiky - to mi tiež utkvelo v pamäti. Napriek chudobe mali deti viac zážitkov a myslím, že lepšie vzťahy.
(SPOILER) Chudák Gilbert sa konečne dočkal. Aj tretí diel skvelý.
Výpravná kniha, neuveriteľné zábery z výšky. Tie fotografie sú neskutočné. Popisy sú krásne podrobné. Pri niektorých mi bolo do plaču. Zem je taká nádherná a my ju tak systematicky a vedome likvidujeme.
Občas sa zastaviť a zamyslieť sa, nad sebou, nad životom. Tieto básne sú k tomu stvorené.
"V tomto životě sklízíte, co v minulém jste zaseli. A už jste si zařídili příští. Přesto se staráte jen o okamžité blaho, a nemáte hruzu z utrpení dalších životu."
Úžasná kniha. Vrelo odporúčam. Ľahko sa číta, ale núti k zamysleniu. Kiežby sa dostala k veľa čitateľom.
"Rostliny a zvířata vyhlášky nepotřebují a přesto vědí, jak mají žít."
Nezvyčajné, vtipné a niektoré aj vlastne pravdivé. Určite sa k nej vrátim a vrelo doporučujem.
Ku knihe som sa dostala náhodou, je to krásny príbeh. Bude sa páčiť nielen milovníkom mačiek, ale aj milovníkom psov. Dobre sa číta a dajú sa v nej nájsť aj hlbšie pravdy. Jednoznačne odporúčam.
Vrelo odporúčam na nedeľné popoludnie, veľmi vtipná knižka a originálna zápletka. Pozor na bešamelovú omáčku.