4xbabča komentáře u knih
Zajímavý příběh osudu tří generací českoněmecké rodiny je popsán v průběhu několika desetiletí. I když mi první polovina knihy přišla zdlouhavá, stojí určitě za přečtění.
Je pravda, že první polovina knihy byla příliš zdlouhavá. Samotný příběh rodiny s dost smutným a hořkým nádechem, který má nakonec překvapivý závěr.
Kniha s příběhy života lidí ze současné vesnice se mi moc líbila a určitě stojí za přečtení. Navíc použití nářečí bylo velice příjemné zpestření četby.
Po autorčině knize Manželé odvedle, která se mi dost líbila, jsem se těšila na její další dílo. A byla jsem mile překvapena, protože určitě je lepší než její prvotina.Nelze jinak, než doporučit k přečtení.
Kniha mě vůbec nezklamala, moc dobře se četla, zkrátka pohodové čtení pro chvíle odpočinku. Zajímavý příběh, občas i napínavý a končící překvapivým závěrem. Určitě se těším na pokračování.
Kniha se mi líbila, jako všechny knihy autorky, které jsem zatím četla. Zajímavý příběh, kdy se v rodině dějí věci, které by nikdo nepředpokládal. Přes klidnější začátek byla druhá polovina svižnější včetně překvapujícího závěru.
Opět super kniha! Četla jsem všechny knihy a autor opět nezklamal. Příběh se krásně čte a udržuje napětí až do konce. Těším se na další případy s inspektorkou Erikou. Nelze jinak, než dát plný počet hvězdiček.
Milé a příjemné čtení pro chvíle pohody. Příběh, který pobaví i svým humorem, a i když závěr se dá předpokládat, je to dobře napsaná kniha.
Kniha se mi docela líbila a od této autorky je to první, kterou jsem četla. Příběh si držel napětí, a ani téměř do konce nebyl jistý vrah.
Příběh inteligentní a ambiciozní Julie a její adoptivní dcery Agnes je již od začátku samý problém. Nemůžou si k sobě najít cestu, natož lásku a porozumění. Kniha se velmi dobře čte a na to, že je to autorky prvotina, je dost dobrá.
Krásná kniha , která dobře popisuje dějinné události a zároveň jednotlivých osob, které tuto dobu prožívají velmi poutavým způsobem.
Moc zajímavá kniha a členové mise Lékaři bez hranic si zasluhují velký obdiv.
Příběh Honor je moc milé a pohodové čtení, které má spád a nechybí ani humorný nadhled hlavní hrdinky příběhu. A její partner Tom britský profesor je velký sympaťák. Je to kniha, kterou mohu jen doporučit.
Pátrání šéfinspektorky Eriky Fosterové po sériovém vrahovi je napínavý příběh od počátku až do koce.Všechny knihy od autora Roberta Bryndzy nezklamaly očekávání a i tentokrát si kniha zaslouží plný počet hvězdiček.
Je již třetí kniha, kterou jsem od autorky přečetla. Její úžasný styl vyprávění zatáhne čtenáře do děje příběhu rodiny Mánesových a nelze se od knihy odtrhnout. Těším se na další tvorbu této spisovatelky a knihu nelze než doporučit a dát jí opět plný počet hvězdiček.
Krásná kniha s úžasným příběhem v zasněžených horách, kde jde doslova o život. Super čtení, nelze jinak,než doporučit.
Smutný příběh malého chlapce Bruna s velmi tragickým koncem.
Příběh dívky Sarah, která si jde s velkým úsilím za svým snem, je další příjemné čtení od Jojo Moyesové. Autorka opět nezklamala mé očekávání a doporučuji si knihu určitě přečíst.
Autor opět nezklamal, kniha je čtivá od začátku do konce, udržuje napětí a krásně se čte. Určitě stojí za přečtení a těším se na další případy detektiva Eriky.