4xbabča komentáře u knih
Mě se kniha velmi líbila, líčí nelehký život hlavní hrdinky spojený se zmrzlinou, na kterou dostanete i během čtení chuť. Určitě je to moc pěkný příběh, který stojí za přečtení.
Moc hezká vtipná knížka, která se určitě líbí dětem i dospělákům, kteří se rádi pobaví.
Knihu jsem četla v dětství a zřejmě jako povinnou četbu.Ale myslím, že i dnes stojí tato kniha za přečtení.
Klasický romantický příběh od Sandry Brownové, příjemné čtení pro klidné podzimní dny.
Netušila jsem původně , co od knihy očekávat. Byla jsem velmi překvapena nejen osudem vily samotné, ale i všech lidí, kteří byli s její historií a životem v ní spojeni. Opravdu krásná kniha a mohu ji jen doporučit.
Velmi pěkné čtení, příběh ženy, která je odvážná a plná síly pomáhat ostatním a řešit i jejich problémy. Příjemné je i prostředí, kde se děj odehrává a působí na čtenáře pozitivně.
Nádherná kniha,s krásným lidským příběhem, se spoustou trápení,ale i opravdové lásky. Kniha, kterou mohu jen doporučit.
Opravdu slabší průměr, děj byl pomalý, až závěr byl překvapivý. Také jsem četla knihu déle, než obvykle, stejně jako Lidka.
Kniha mě od začátku až do poslední stránky bavila, je to příjemné a pohodové čtení. Mohu jen doporučit. A jako autorova prvotina moc pěkné.
Krásná kniha s velkým životním příběhem hlavní hrdinky, silné a odvážné ženy. Kniha se hezky čte, mohu všem jen doporučit.
Povídková kniha se hezky čte, zajímavé příběhy, ale román autora Jsou světla, která nevidíme byl úžasný.
Kniha, která se mi velmi líbila. Je napsaná krásnou češtinou, vtipná a plná pěkných postřehů tohoto mladého poutníka. I jako jeho první kniha si zaslouží také plný počet bodů.
Kniha se mi velmi líbila, i když je tentokrát formou povídek. Je to již pátá kniha, kterou jsem od autora četla a nikdy nezklamal a jeho láska k Jižním Čechám z jeho děl je krásně čitelná.
Příjemné čtení, které pobaví svým vtipem a zajímavým příběhem. Dobrá odpočinková četba.
Knihy Magdy Váňové mě nikdy nezklamaly, a tak je to i u této. Hezký příběh, který se čte téměř jedním dechem.
Kniha se mi velmi líbila, i když se vždy pokračování nemusí podařit. Bylo to opět moc příjemné čtení, paní Moyesová nezklamala.
Krásná kniha, s úžasným příběhem a i když je objemná, výborně se čte. Určitě je to jedna z nejkrásnějších knih, které jsem četla. A Pulitzerova cena jí právem náleží.
Moc pěkná knížka a každý, kdo má rád Divadlo Járy Cimrmana, bude spokojen.
Knihu jsem koupila pro vnoučka a doufám, že se mu bude líbit jako mě. Je to veselé a pohodové čtení, doporučuji.