4xbabča 4xbabča komentáře u knih

Zmrzlinová královna Zmrzlinová královna Susan Jane Gilman

Mě se kniha velmi líbila, líčí nelehký život hlavní hrdinky spojený se zmrzlinou, na kterou dostanete i během čtení chuť. Určitě je to moc pěkný příběh, který stojí za přečtení.

24.09.2017 5 z 5

13 pater 13 pater Andy Griffiths

Moc hezká vtipná knížka, která se určitě líbí dětem i dospělákům, kteří se rádi pobaví.

17.09.2017 5 z 5

Reportáž, psaná na oprátce Reportáž, psaná na oprátce Julius Fučík

Knihu jsem četla v dětství a zřejmě jako povinnou četbu.Ale myslím, že i dnes stojí tato kniha za přečtení.

17.09.2017 3 z 5

Večeře v horách Večeře v horách Sandra Brown

Klasický romantický příběh od Sandry Brownové, příjemné čtení pro klidné podzimní dny.

17.09.2017 4 z 5

Skleněný pokoj Skleněný pokoj Simon Mawer

Netušila jsem původně , co od knihy očekávat. Byla jsem velmi překvapena nejen osudem vily samotné, ale i všech lidí, kteří byli s její historií a životem v ní spojeni. Opravdu krásná kniha a mohu ji jen doporučit.

17.09.2017 5 z 5

Ranč u dědečka Ranč u dědečka Táňa Keleová-Vasilková

Velmi pěkné čtení, příběh ženy, která je odvážná a plná síly pomáhat ostatním a řešit i jejich problémy. Příjemné je i prostředí, kde se děj odehrává a působí na čtenáře pozitivně.

04.09.2017 5 z 5

Hana Hana Alena Mornštajnová

Nádherná kniha,s krásným lidským příběhem, se spoustou trápení,ale i opravdové lásky. Kniha, kterou mohu jen doporučit.

31.08.2017 5 z 5

Dívky z trajektu Dívky z trajektu Lone Theils

Opravdu slabší průměr, děj byl pomalý, až závěr byl překvapivý. Také jsem četla knihu déle, než obvykle, stejně jako Lidka.

29.08.2017 3 z 5

Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Kniha mě od začátku až do poslední stránky bavila, je to příjemné a pohodové čtení. Mohu jen doporučit. A jako autorova prvotina moc pěkné.

15.08.2017 5 z 5

Heřmánkové údolí Heřmánkové údolí Hana Marie Körnerová (p)

Krásná kniha s velkým životním příběhem hlavní hrdinky, silné a odvážné ženy. Kniha se hezky čte, mohu všem jen doporučit.

01.08.2017 5 z 5

Sběratel mušlí Sběratel mušlí Anthony Doerr

Povídková kniha se hezky čte, zajímavé příběhy, ale román autora Jsou světla, která nevidíme byl úžasný.

19.07.2017 4 z 5

Pěšky mezi buddhisty a komunisty Pěšky mezi buddhisty a komunisty Ladislav Zibura

Kniha, která se mi velmi líbila. Je napsaná krásnou češtinou, vtipná a plná pěkných postřehů tohoto mladého poutníka. I jako jeho první kniha si zaslouží také plný počet bodů.

27.06.2017 5 z 5

Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku Jiří Hájíček

Kniha se mi velmi líbila, i když je tentokrát formou povídek. Je to již pátá kniha, kterou jsem od autora četla a nikdy nezklamal a jeho láska k Jižním Čechám z jeho děl je krásně čitelná.

04.06.2017 5 z 5

Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Příjemné čtení, které pobaví svým vtipem a zajímavým příběhem. Dobrá odpočinková četba.

Nebýt sám Nebýt sám Magda Váňová

Knihy Magdy Váňové mě nikdy nezklamaly, a tak je to i u této. Hezký příběh, který se čte téměř jedním dechem.

Tři metry vášně Tři metry vášně Halina Pawlowská

Kniha je jedna z těch slabších, zkrátka nic moc.

01.06.2017 2 z 5

Život po tobě Život po tobě Jojo Moyes

Kniha se mi velmi líbila, i když se vždy pokračování nemusí podařit. Bylo to opět moc příjemné čtení, paní Moyesová nezklamala.

Jsou světla, která nevidíme Jsou světla, která nevidíme Anthony Doerr

Krásná kniha, s úžasným příběhem a i když je objemná, výborně se čte. Určitě je to jedna z nejkrásnějších knih, které jsem četla. A Pulitzerova cena jí právem náleží.

20.05.2017 5 z 5

Půlstoletí s Cimrmanem Půlstoletí s Cimrmanem Zdeněk Svěrák

Moc pěkná knížka a každý, kdo má rád Divadlo Járy Cimrmana, bude spokojen.

12.05.2017 5 z 5

Největší strašpytel bojuje s pirátem Největší strašpytel bojuje s pirátem Georgia Pritchett

Knihu jsem koupila pro vnoučka a doufám, že se mu bude líbit jako mě. Je to veselé a pohodové čtení, doporučuji.

11.05.2017 5 z 5