4xbabča 4xbabča komentáře u knih

Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Je již třetí kniha, kterou jsem od autorky přečetla. Její úžasný styl vyprávění zatáhne čtenáře do děje příběhu rodiny Mánesových a nelze se od knihy odtrhnout. Těším se na další tvorbu této spisovatelky a knihu nelze než doporučit a dát jí opět plný počet hvězdiček.

04.03.2018 5 z 5

Hora mezi námi Hora mezi námi Charles Martin

Krásná kniha s úžasným příběhem v zasněžených horách, kde jde doslova o život. Super čtení, nelze jinak,než doporučit.

28.02.2018 5 z 5

Chlapec v pruhovaném pyžamu Chlapec v pruhovaném pyžamu John Boyne

Smutný příběh malého chlapce Bruna s velmi tragickým koncem.

24.02.2018 5 z 5

Krasojezdkyně Krasojezdkyně Jojo Moyes

Příběh dívky Sarah, která si jde s velkým úsilím za svým snem, je další příjemné čtení od Jojo Moyesové. Autorka opět nezklamala mé očekávání a doporučuji si knihu určitě přečíst.

22.02.2018 4 z 5

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Autor opět nezklamal, kniha je čtivá od začátku do konce, udržuje napětí a krásně se čte. Určitě stojí za přečtení a těším se na další případy detektiva Eriky.

19.02.2018 5 z 5

Přítelkyně Přítelkyně Táňa Keleová-Vasilková

Četla jsem už několik knih od této autorky, velmi dobře se čtou, i tuto jsem přečetla za jeden den. Příběh tří kamarádek je nenáročná a pohodová četba jako i předchozí knihy.

16.02.2018 4 z 5

Čokoláda Čokoláda Joanne Harris

Příjemné pohodové čtení, francouzský venkov a spousta čokolády, na kterou dostanete během četby velkou chuť. Příběh určitě stojí za přečtení.

11.02.2018 5 z 5

Srdceboly Srdceboly Simona Monyová (p)

Od autorky jsem četla několik knih. Tato byla její poslední a bohužel i nahlédnutím i do jejího těžkého života. Moc smutný příběh.

07.02.2018 4 z 5

Dokonalá Dokonalá Gilly Macmillan

Je to moje první kniha od této autorky a četla se velmi dobře. Po klidnějším začátku následoval napínavý příběh. Určitě mohu tuto knihu doporučit k přečtení.

05.02.2018 4 z 5

Láska na heslo Láska na heslo Táňa Kubátová

Kniha se mi docela líbila, je to příjemné čtení pro chvilky odpočinku.

01.02.2018 4 z 5

Pomsta Pomsta Sandra Brown

Knihy od Sandry Brown mám moc ráda, a ani tato kniha nezklamala. Tento detektivně-romantický příběh se mi líbil, ale Skryté zlo bylo lepší. Ale i tak doporučuji si knihu přečíst.

30.01.2018 4 z 5

Život ve dvou Život ve dvou Nicholas Sparks

Od autora už jsem četla více knih, ale tato určitě patří k těm nejlepším. Celý příběh je krásně lidský, plný emocí a moc dobře se čte, ani se nejde od knihy odtrhnout a trochu i mrzí, že končí. Za mě prostě super, a určitě si kniha zaslouží plný počet hvězdiček.

21.01.2018 5 z 5

Cizinka Cizinka Diana Gabaldon

Cizinka se mi líbila, určitě víc než seriál a ráda si přečtu pokračování.

15.01.2018 4 z 5

Po strništi bos Po strništi bos Zdeněk Svěrák

Moc hezká knížka stejně jako film a to díky laskavému humoru autora Zdeňka Svěráka.

06.01.2018 5 z 5

Panský dům Panský dům Anne Jacobs

Krásné a příjemné odpočinkové čtení, a já jako čtenářka jsem byla spokojena a moc se těším na pokračování ságy rodu Melzerů.

04.01.2018 5 z 5

Co mě naučil tučňák Co mě naučil tučňák Tom Michell

Příběh autora a jeho putování s tučňákem jménem Juan Salvado po Jižní Americe je moc hezké čtení, a závěrečné vzpomínky spisovatele na jeho neobvyklého přítele jsou až dojemné. Knihu mohu jen doporučit.

02.01.2018 5 z 5

26 pater 26 pater Andy Griffiths

Krásná a veselá knížka stejně jako první díl vhodná pro celou rodinu, prima zábava od začátku až do konce.

29.11.2017 5 z 5

Tygřice se do lvů nezamilovávají! Tygřice se do lvů nezamilovávají! Tanya Stewner

Další kniha o Lili Větroplašce, jejím přátelství s kamarádem Lukášem, lásce ke zvířatům, ale i dvou sestrách, které nejraději škodí ostatním. Moc hezký příběh,který pohladí po duši.

28.11.2017 5 z 5

Dům U Tří borovic Dům U Tří borovic Hana Marie Körnerová (p)

Krásná kniha s vyobrazením lidských vztahů na francouzském venkově plný zla a zášti, ale i lásky. Autorka napsala dílo jako příjemné čtení pro každého. Doporučuji a dávám plný počet hvězdiček.

21.11.2017 5 z 5

Osm Osm Radka Třeštíková

Zajímavý příběh s detektivní zápletkou, který se docela dobře čte, ale hlavně vztahy všech aktérů děje nutí číst se zaujetím až k překvapivému závěru.

21.11.2017 4 z 5