adela2230 adela2230 komentáře u knih

Tanči, jako by tě nikdo neviděl Tanči, jako by tě nikdo neviděl Vanessa Jones

Druhý díl nebyl špatný, ale první byl lepší. Tady se točí stále stejný problém a nijak extra se ten problém neřeší. Pokud autorka bude pokračovat v této sérii, kdo ví, o čem bude další kniha.

06.05.2023 4 z 5

Zázračný úklid v hlavě – Kouzlo nehrocení Zázračný úklid v hlavě – Kouzlo nehrocení Sarah Knight

Kniha je napsaná vtipně, ale že by pomohla se říct nedá. V podstatě je zde jen povrchově napsáno jak něco nehrotit. Ale jak se k tomu dopracovat už napsáno pořádně není a to co je uvedeno není úplně k pomoci.

21.04.2023 1 z 5

Past na knihomolku Past na knihomolku Emma Hart

Příběh se mi líbil. I když je to krapet slabší pokračování je to zábavný příběh. Přidala bych trochu vice vzájemné chemie, ale i tak je to skvělá romantická oddechovka.

12.04.2023 5 z 5

Ne tak úplně soukromé e-maily Coco Pinchardové Ne tak úplně soukromé e-maily Coco Pinchardové Robert Bryndza

Kniha mě velmi překvapila. Bryndza píše skvělé kriminalky, ale tohle je také fajn. Občas jsem s chováním hrdinky nesouhlasila, ale jinak je kniha protkaná vtipem a člověk se pobaví.

04.04.2023 5 z 5

Svatba o Vánocích Svatba o Vánocích Melanie Moreland

Kniha se čte dobře, je to sladká oddechovka. Je sice hezké si připomenout postavy ze serie BAM, ale tohle bylo možná až moc. Je hezke vědět jak jsou na tom, ale serie skončila skvěle a pokračování není zase až tak potřeba.

04.04.2023 3 z 5

Sexy srážka Sexy srážka Helena Hunting

Oddechová kniha, na deštivé odpoledne. Relativně klasický scénář u tohoto typu knih.

12.03.2023 4 z 5

Výměna rolí Výměna rolí Melanie Moreland

Kniha není špatná, dost mě zklamalo prodloužení knihy o měsíce později. Jinak je to klasická oddechovka, ale od autorky jsem četla lepší.

06.03.2023 4 z 5

Šíleně bohatý Šíleně bohatý Kylie Scott

Kniha se čte dobře. Ovšem autorka má lepší knihy. Tady se Alice občas chová šíleně. Navíc je zde mnoho neuvěřitelných situací a ačkoliv Alice odmítá peníze v podstatě se vše stejně penězi vyřeší.

03.02.2023 4 z 5

Dokonalá hra Dokonalá hra Vi Keeland

Klasický příběh autorek. Ze začátku jsem měla problém s hlavními hrdiny, ale jinak kniha nezklamala.

31.01.2023 4 z 5

Její keřík Její keřík Penelope Bloom

Zábavná kniha, občas mi nesedělo chování Neil, ale i tak je to čtivá oddechovka.

24.01.2023 5 z 5

Dívky ve vodě Dívky ve vodě Victoria Jenkins

Detektivní příběh je zajímavý. Ze začátku jsem se nemohla začíst a vadil mi přístup hlavních postav. Pak se příběh rozjel a dočíst se to dalo.

03.11.2022 4 z 5

Osudový dopis Osudový dopis Vi Keeland

Příběh docela upoutá, měla jsem trochu problém se začátkem, kde se vydávala za někoho jiného. Naštěstí pak se příběh dal do pohybu a kniha mě začala bavit.

14.10.2022 4 z 5

Našeptávač Našeptávač Donato Carrisi

Kniha mě překvapila, má zajímavý příběh, člověk netuší až do samého konce. Jediné co mi osobně vadilo, je prolínání kapitol, určitě bych u některých ten přechod mezi zlepšila.

18.08.2022 4 z 5

Ve tmě jsme všichni stejní Ve tmě jsme všichni stejní Julia Heaberlin

Musím říct, že kniha mě trochu zklamala. Je to trochu jiné než předchozí díly. Měla jsem problém s první části knihy, nemohla jsem se začíst, hodně postav, přišlo mi to zlehka zmatené. Kniha mě přesvědčila až v druhé části, kdy Anděla byla vypravěčkou příběhu, v tu chvíli to začalo mít spád. Pachatel je velmi překvapivý v příběhu je jen minimální zmínka o něm, což donutí čtenáře nad ním ani nepřemýšlet.

05.08.2022 4 z 5

Marné prosby mrtvých Marné prosby mrtvých Roxann Hill

Ze začátku jsem se do knihy nemohla začíst. Ale poté nastal zvrat, který dokázal pohnout příběhem a od té chvíle to byl opět příběh, který od autorky můžeme očekávat.

19.07.2022 5 z 5

Jeho zákusek Jeho zákusek Penelope Bloom

Je to taková oddechovka, ale zároveň ne extra dobrá. Určitě by si zasloužila více propracovat.

13.06.2022 3 z 5

Jeden z nás Jeden z nás Shari Lapena

Zajímavý příběh. Ovšem nemohu si nějak zvyknout na velké střídání osob, nemohla jsem se začíst. Ovšem konec má velmi rychlý spád a nečekané rozuzlení.

08.06.2022 4 z 5

Rowdy Rowdy Jay Crownover

Dost jsem se na tento příběh těšila. Ale krapet mě zklamal. První díly byly skvělé, ale tady mi něco chybělo. Ze začátku jsem se nemohla začíst, pak jsem se začetla, ale stále mám pocit, že něco v tom příběhu chybělo. Jinak je to oddechová kniha, která svými postavami zas tolik nezklame, člověk ví, že ho čekají krásní, tetovaní, piercingový lidé.

15.05.2022 4 z 5

Bezchybní Bezchybní J. D. Hawkins

Oddechová kniha. Nijak zvlášť autor nezklamal, mohl příběh více propracovat, ale i tak se přečíst dá.

12.05.2022 4 z 5

Rozbité panenky Rozbité panenky Sarah Flint

Kniha se nečte špatně, ale bohužel není to nejlepší dílo autorky. V některých částech byla kniha docela zdlouhavá. Přečíst se dá, ale není top.

05.04.2022 3 z 5