Adellheid komentáře u knih
Autorky prostě umí a jejich knížky mě neskutečně baví!
Super počtení, kdo má rád tento žánr, rozhodně by si měl knihy přečíst. :)
Tenhle autor mě prostě baví! Za mě parádní čtení. I když konec trochu uspěchaný, ale jinak jsem si užívala každou stránku.
Série skvělá, konečně se tu už něco začíná dít. Hned se vrhám na další díl. Jinak, Jeřáb je skvělej!
Pět hvězdiček je opravdu málo, velice paní Ivu obdivuji a patří ji můj obrovský respekt, za to co pro pejsky dělá!
Každý pejskař by si ji měl alespoň přečíst!
Jurkova smrt mi po tom všem přišla příliš rychlá a obyčejná. Jinak vše výborné, jako vždy. Děj další knihy je jasný a neskutečně se na ni těším!
Mě kniha tedy moc nechytla. Postrádá to tu šťávu jako ostatní knihy.
Když jsem knihu začala číst, říkala jsem si klasika šéf a podřízená. Ale příběh překvapil, stylem jakým ho autorka psala mne hodně bavil, několikrát jsem se přistihla, jak se směji sama pro sebe. Skvělé oddechové čtení! :)
Příběh byl čtivý ,i když z většiny předvídatelný a místy mi připomínal pohádky od bratří Grimmů. Ale jinak super oddychová kniha. :)
Kinga to prý vyděsilo k smrti, ano strašidelné to bylo, ale že bych se otřásala strachy, to ne. A ten blog? Zprvu jsem nechápala, kdo to píše, ale později autor to vysvětlil. Ale i tak mi to tam nesedlo. Kniha se sice četla lehce, ale čekala jsem něco děsivějšího.
Tuto trilogii jsem si naprosto zamilovala. Na třetí díl jsem se nemohla dočkat a taky jsem knihu chtěla zároveň přečíst i nedočíst.
Konec jsem absolutně nečekala, za mě tedy rozhodně 5 hvězdiček!
Tyto autorky mě prostě baví. Za mě skvělé oddechové počtení.
Za mě opět úžasné. Strhující příběh, který vás dokáže do děje vtáhnout a poslední stránky? Ty jsem se bála dočíst do konce, protože jsem chtěla vědět více. A také velice oceňuji, jak se autor věnoval každé postavě zvlášť. Rozhodně pět hvězdiček!