Adrim

Tento svět je plný magie, která si vás podmaní. Velmi úžasné knihy, které všem doporučuji :-).

Naprosto úžasné pokračování. Kniha je nádherně psaná a příběh je úžasný :-).

Myslím si, že tato kniha krásně vystihuje duchařské umění autorky.

Hezké vyprávění, ale spíše bych to přirovnal k pohádce, než k hororu.

Úchvatný komiks. První komiksová Hilda mě nadchla a toto pokračování je též výborné :-).

Úžasná kniha. Ano, asi ve 2. čtvrtině mě to chvíli nebavilo, protože se to podle mě příliš táhlo, ale následně se vše nádherně "rozjelo". Zajímavý příběh s nečekaným koncem. Rozhodně doporučuji přečíst :-).

Roztomilý dětský komiks, který by malý čtenář měl určitě dostat do rukou.

Nádherná knížka s veselým příběhem jednoho kocoura. Je krásně ilustrovaná a pro děti doplněná básněmi a nejrůznějšími úkoly.
Vřele doporučuji všem.

krásně ilustrovaná a krásně psaná kniha s milými a veselými příběhy pro malé. Věřím, že se malým čtenářům bude líbit. Doporučuji.

kniha je hezky psaná, ale čekal jsem obsah více zaměřen čistě na jmenovkyni v názvu knihy.

Osobně to je nádherné zakončení trilogie. Celá série se mi opravdu moc líbila.
Klidně by autorka mohla připsat nějaké např. volné pokračování :-).

Zajímavá kniha. Osobně se mi moc líbí, jak je kniha psaná, kdy věřím, že to vypráví ta malá dívka. Příběh je zajímavý, ne příliš dlouhý a čtivý. Doporučuji :-).

Tuto knihu jsem objevil díky malým žákyním ve škole, které mluvily o nejlepší knize. Nedalo mi to a knihu si přečetl. Ač se může zdát kniha někomu příliš nevhodná nebo praštěná (co člověk to názor a nikomu jej neberu :-)), dlouho jsem se při čtení tolik nenasmál jako zde. Jednak je kniha poučná a jednak veselá.

Moc hezká kniha s příběhy malých dubánků. Všem vřele doporučuji. Hezké na tom je i fakt, že se ke knize (dubánkům) dá pořídit mnoho věcí jako jsou pohlednice, pexesa apod. Inspirativní i pro práci s dětmi. Sám nyní budu zkoušet Dubánky napasovat na celoroční program oddílu předškolních skautíků.

Velmi zajímavá a chytlavá kniha. Pro mne asi spíš, že je to první v tomto duchu, kterou jsem kdy četl.