Adrim Adrim komentáře u knih

Brisingr Brisingr Christopher Paolini

Úžasná kniha této úžasné série.

Eragon Eragon Christopher Paolini

Za mě osobně fantastická kniha s fantastickým příběhem.

15.05.2021 5 z 5

Letopisy Narnie (komplet) Letopisy Narnie (komplet) C. S. Lewis (p)

Tento svět je plný magie, která si vás podmaní. Velmi úžasné knihy, které všem doporučuji :-).

Dívka ve věži Dívka ve věži Katherine Arden

Naprosto úžasné pokračování. Kniha je nádherně psaná a příběh je úžasný :-).

Záhada domu Marwicků Záhada domu Marwicků Darcy Coates

Myslím si, že tato kniha krásně vystihuje duchařské umění autorky.

Tajemství sídla Craven Manor Tajemství sídla Craven Manor Darcy Coates

Hezké vyprávění, ale spíše bych to přirovnal k pohádce, než k hororu.

15.05.2021 3 z 5

Takový je Barbánek Takový je Barbánek Jiří Havel

Takový ten hezký klasický dětský komiks :-)

Hilda se vrací Hilda se vrací Luke Pearson

Úchvatný komiks. První komiksová Hilda mě nadchla a toto pokračování je též výborné :-).

02.05.2021 5 z 5

Strašlivý příběh Prospera Reddinga Strašlivý příběh Prospera Reddinga Alexandra Bracken

Úžasná kniha. Ano, asi ve 2. čtvrtině mě to chvíli nebavilo, protože se to podle mě příliš táhlo, ale následně se vše nádherně "rozjelo". Zajímavý příběh s nečekaným koncem. Rozhodně doporučuji přečíst :-).

02.05.2021 5 z 5

Róza a Sam - Uloupené lupení Róza a Sam - Uloupené lupení Cathon (p)

Roztomilý dětský komiks, který by malý čtenář měl určitě dostat do rukou.

11.04.2021 5 z 5

Skopičiny kocoura Silvestra Skopičiny kocoura Silvestra Zuzana Pospíšilová

Nádherná knížka s veselým příběhem jednoho kocoura. Je krásně ilustrovaná a pro děti doplněná básněmi a nejrůznějšími úkoly.
Vřele doporučuji všem.

18.03.2021 5 z 5

Terezka chce pejska Terezka chce pejska kolektiv autorů

krásně ilustrovaná a krásně psaná kniha s milými a veselými příběhy pro malé. Věřím, že se malým čtenářům bude líbit. Doporučuji.

01.02.2021 5 z 5

Vendulka: Útěk za svobodou Vendulka: Útěk za svobodou Ondřej Kundra

kniha je hezky psaná, ale čekal jsem obsah více zaměřen čistě na jmenovkyni v názvu knihy.

30.01.2021 3 z 5

O Vendulce a drakovi O Vendulce a drakovi Vhrsti (p)

Velmi zajímavý a netradiční příběh. Hezký a svižný.

27.01.2021 5 z 5

Zima čarodějnice Zima čarodějnice Katherine Arden

Osobně to je nádherné zakončení trilogie. Celá série se mi opravdu moc líbila.
Klidně by autorka mohla připsat nějaké např. volné pokračování :-).

06.01.2021 5 z 5

Myši patří do nebe Myši patří do nebe Iva Procházková

Zajímavá pohádka. Netradiční a hezká.

15.11.2020 3 z 5

Vilma běží o život Vilma běží o život Naďa Pažoutová

Zajímavá kniha. Osobně se mi moc líbí, jak je kniha psaná, kdy věřím, že to vypráví ta malá dívka. Příběh je zajímavý, ne příliš dlouhý a čtivý. Doporučuji :-).

08.11.2020 4 z 5

O krtkovi, který chtěl vědět, kdo se mu vykakal na hlavu O krtkovi, který chtěl vědět, kdo se mu vykakal na hlavu Werner Holzwarth

Tuto knihu jsem objevil díky malým žákyním ve škole, které mluvily o nejlepší knize. Nedalo mi to a knihu si přečetl. Ač se může zdát kniha někomu příliš nevhodná nebo praštěná (co člověk to názor a nikomu jej neberu :-)), dlouho jsem se při čtení tolik nenasmál jako zde. Jednak je kniha poučná a jednak veselá.

25.10.2020 5 z 5

Dubánci - příběhy jednoho roku Dubánci - příběhy jednoho roku Leona Šťastná

Moc hezká kniha s příběhy malých dubánků. Všem vřele doporučuji. Hezké na tom je i fakt, že se ke knize (dubánkům) dá pořídit mnoho věcí jako jsou pohlednice, pexesa apod. Inspirativní i pro práci s dětmi. Sám nyní budu zkoušet Dubánky napasovat na celoroční program oddílu předškolních skautíků.

26.09.2020 5 z 5

Já a holka odvedle Já a holka odvedle Jared Reck

Velmi zajímavá a chytlavá kniha. Pro mne asi spíš, že je to první v tomto duchu, kterou jsem kdy četl.

22.08.2020 4 z 5