Aichah komentáře u knih
Musím říct, že jsem od knížky čekala něco jiného. Typicky Keplerovského byť bez Joony. Byla jsme hodně překvapená do jaké oblasti se duo autorů vrhlo. Po prvotním zmatení jsem se brzo začetla, ale i tak to nebylo ono.
Přečetla jsem první tři díly a nějak nevím co k tomu říct. Jako oddychovka dobré. Nějak nevím, proč je kolem celé série takový humbuk. Už po přečtení pár stránek prvního dílu bylo jasné jak to celé dopadne. Cokoliv se událo bylo předvídatelné a čtenáře moc překvapení nečekalo.
Oddechová knížka. I´o smutných věcech se dá psát vtipně a pohodově. Díky za nahlédnutí do japonské kultury.
Opět prima detektivka. Ve jménech jsem se trochu ztrácela,ale to nevadilo
Ten konec měl spád, jinak mi to přišlo strašně dlouhé. V polovině jsme si říkala, "teprve polovina?"
První půlka mě opravdu bavila. Pak už bylo toho záchodového humoru už nějak moc.
Laboratorni plast i na rande? Tohle uz na me bylo moc :D :D
Trilogie dočtena. Nápad s cestováním časem dobrý, taková nenáročná oddychovka.
Díky přeskakování v čase jsem měla v příběhu pěkný binec. Samotné vraždy popisovány celkem pohodově,takže jsem se ani nebála. Nevím čím se tahle knížka stala takovým hitem. Mě tedy moc neoslovila.
Byl den nepřečtených knih. To je asi jediný důvod proč jsem tu blbost dočetla. Podle vzhledu jsem, čekala knížku, kde bude aspoň trochu humoru. Nesmála jsem se, nebála jsem se, krom konzumace manžela se děj nikam neposunul, kniha mi nic nedala.
Podle titulu a obalky jsem cekala neco trochu jineho.
Poslední dobou čtu všechno co mi přijde do ruky. A tahle kniha mi měla do ruky přijít tak o patnáct, dvacet let dříve. Jednodenní oddechovka s předvídatelným příběhem. Jako náctileté by se mi líbila víc, už holt stárnu.
No dočetla jsme to, ale rozhodně jsem od knihy čekala víc. Bohyně v domácnosti mě bavila mnohem víc. Tohle mi přišlo neuvěřitelně předvídatelné a přidalo se k banálním příběhům kterak mladá pitomá obyčejná holka k multimilionáři přišla. To že s vystudovaným marketingem nevěděla co je logistika už na mě bylo moc :D
Opět skvělá knížka. První část se četla skvěle. Pak přišla druhá. Liv. Jaká Liv? Co je mi do nějaké Liv, řekněte mi raději co se stalo se Sofií.Teď hned! :) Moc pěkný příběh, se sympatickými postavami.Sofii i Liv člověk nemohl nefandit. Zakjímavé jakou historii může jeden takový obraz mít.
První polovina mě vyloženě nebavila. V polovině se to s první verzí toho co se událo zlomilo a od provalení pravdy už to bylo na 4 hvězdičky :) Indicií k tomu jako to doopravdy proběhlo bylo v knize dost, ale i tak mě to překvapilo.