aji komentáře u knih
Pěkná kniha s originálním dějem. Byla jsem trochu zklamaná koncem, ale jinak jsem si čtení užila.
Za mě moc pěkná knížka.
Dlouho jsem nečetla něco, co by mě tak zaujalo.
Originální děj.
Příjemná oddechovka.
U některých pasáží jsem se dost zasmála.
Za mě to byla vtipná oddechovka.
Za dva dny přečtená, vsuvka mezi náročnějšími knihami.
Až po přečtení a podivně otevřenému konci jsem zjistila, že kniha je součást série.
Jsem velice naváděná na další tituly, jen nevím,kdy je stihnu všechny přečíst.
Kniha mě velice bavila, najdete v ní vše od lásky, přes válku, až po statečnost i zradu.
Krásná kniha plná emocí.
Přečteno jedním dechem.
K zamyšlení.
Po knize Les v domě jsem se na tuto knihu moc těšila a jsem velice zklamaná.
Kniha je bez děje, autorka vlastně jen popisuje osoby a občas nějakou událost. Jsem v polovině a nejraději bych knihu odložila.
Knihu jsem Přečetla za 3 dny. Po Infernu, které jsem louskala asi dva roky a nakonec stejně nedočetla, jsem byla velice příjemně překvapená.
Popravdě jsem celou dobu čekala,jak se to ještě vyvrbí. Nějakou vedlejší zápletku. Tak, jak to King umí. Takže ve finále,když jsem dočetla poslední větu, jsem byla docela zklamaná.
Naopak se mi moc líbilo pohravani s psychikou chodců.
Pearl Harbor je jediná kniha, kterou jsem četla až po shlédnutí filmu. Film patří mezi mé nejoblíbenější. A ta kniha....je ještě několikrát lepší. Některé pasáže jsou (jak bývá zvykem) odlišné, ale v tomhle případě mi to vůbec nevadilo. V knize bylo mnohem více popsány pocity lidí. Řekla bych, že ta kniha má duši a zanechala ve mně hluboké pocity. Určitě se k ní vrátím.
Trochu slabší, než první díl. Ale je to taková ideální odpočinková kniha...
Kniha mě velmi mile překvapila. Zasmála jsem se a ukončení bylo docela nečekané. Nestačila jsem se divit. Určitě doporučuji.
Absolutní pecka. Knihu jsem přečetla za 3 dny, což se mi už dlouho nestalo, abych se nemohla od děje odtrhnout.
Byla jsem velice příjemně překvapena, jelikož od tohoto autora jsem nejdřív četla Nemesis a byla jsem velmi zklamaná.
Za mě rozhodně 5*
Lunapark je první kniha, co jsem od Kinga četla. Velmi se mi líbila a naladila mě na další knihy. Od té doby je King můj nej autor.
Čekala jsem o trochu víc. Jo Nesbø je poslední dobou velmi opěvovaný autor, tak jsem se nechala zlákat i já. Nemesis byla první kniha od tohoto norského autora, co jsem četla. Určitě dám šanci i těm ostatním. Ale za mě je tato kniha spíše průměr.
Kniha ve mně zanechala rozporuplné pocity. Prolínání děje bylo skvělé. Kniha mě naprosto pohltila a přečetla jsem ji jedním dechem.
Velice napínavé čtení. Někdy mě až mrazilo v zádech. Dnes jsem ji dočítala v kavárně a pokud někdo viděl výraz zděšení v mé tváři, musel být zděšen také.