ajla5

Naprosto skvělá kniha. Hlavní hrdina naštěstí náhle neprozřel a vše stejně náhle nenapravil.
Všude jsou chybující, vystrašení lidé toužící po životě i přes dar nesmrtelnosti. I přesto kniha má pro mne nejdůležitější věc a to krásný pár a dobrodružství. Tato kniha mne velmi příjemně překvapila. Doporučuji! A jdu si sehnat Metro..

Jako vždy skvělé. Tolik jsem se nasmála! Paní Moranová má pravdu: Nadchněte se pro spoustu věcí. Řeku nezastavíte. Vyprávějte ostatním, proč se vám něco líbí a nahlas. A je jedno, kolik vám je.

Tahle kniha mne vtáhla do sebe. Byla jsem úplně pohlcená. Moc pěkný příběh. Popis rozpojení jsem četla na zastávce. Asi jsem se tvářila všelijak, protože se mne nějaká paní ptala, jestli je mi dobře. Zjistila jsem, že si zakrývám ústa. Doporučuji ke čtení.

Seriál mne přitáhl ke knize, ale ... Kniha se chvílemi táhla. Přesto si pokračování přečtu.

Lepší než 50 odstínů.

Ušlo to. Léto v knize pěkné, ale příběh mi připadal krátký.

Skvělá kniha. Nedivím se, že její napsání trvalo tak dlouho. Určitě ji budu číst znovu.

Tak jsem ji konečně dočetla. Překvapivý konec. Postavy jako živé! A ty jejich myšlenky...Lidé by spolu měli opravdu víc mluvit.
Poslední pasáž byla mrazivě krásná, až se mi chtělo brečet...
Je mi jich všech moc líto.

Kniha plná naděje. Ukazuje, že naděje na léčbu je. Jen jsem doufala ve větší náhled do myšlenek nemocných.

Idylická kniha o lidech. A vtipná! Doporučuji.

Kniha se mi zdálo stoprocentně lepší než film. Líbily se mi zajímavosti z procestovaných zemí a jejich dějin.

Já jsem tak naivní! Pořád doufám, čekám na revoluci... a na konci... Ach jo. Odcházím do nějaké líbezné léčebny, kde mne snad z té deprese osvobodí... Skvělá kniha!

Ani jsem to nedokázala dočíst. Pro mne je to zklamání.

To bylo tak děsivý! Četla jsem ji jedním dechem. A teď nevím, jak to doma zvládnu sama....

Kniha je skvělá. Na rozdíl od filmového zpracování. Uvažuji o její koupi.