akrash komentáře u knih
Pěkná kniha, doporučuji!
Skvěle nadčasové... Některé situace mi připadaly jako z dnešní doby... Úžasná práce našeho úžasného spisovatele :)
Je to ohromná kniha. Už chci třetí díl, jsem děsně zvědavá, jak to všechno dopadne!!!
Krásná kniha, která vás moc dobře naladí a dostanete chuť se na všechna ta místa jet podívat!!!
Škoda jen občasných pravopisných chyb...
Tuhle knihu doporučuji naprosto všem!!!!!!!! Je neskutečná, už se třesu na 31. března! (Ano, bohužel až za tak dlouho vyjde druhý díl...)
Druhý díl mě moc potěšil, lepší než první :-)!
Pěkné počtení,
ale občas se tam objeví chybka (většinou v letopočtu) a chybí mi tam portréty panovníků a příslušníků jejich rodiny.
Velmi zajímavé!!! Kdo nečetl první díl, jen ať si ho přečte!
Nejen pro děti, doporučuji všem milovníkům této doby! Navazuje na knihu o baroku a je tam i stejné množství zajímavostí.
Doporučuji všem!
Od této špičkové historičky to ani jinak než pěti hvězdami ohodnotit nemůžu.
Velice zajímavé, nyní si aspoň trošku umím představit, jak si žili lidé nejen na vsi.
Přečetla jsem to během dvou dnů a informací se z toho dá načerpat mnoho.
Doporučuji všem lidem zajímajícím se o Hitlera a 2. sv. v.
Bezva kniha!
Občas jsem se v některých pasážích bůhvíproč ztrácela, ale jinak kniha má bezva děj i provedení!!!! Doporučuji! :)
Při čtení této knihy mě mrazilo. Další skvělá (což se vlastně ani o holocaustové knize nedá říci) kniha z toho hrůzného období.
Doporučuji všem!!!
Já myslím, že to nějak extra dlouhý komentář nepotřebuje.
Snad jen dodám to, že přeji paní Weissové hodně zdraví do dalších let!
Je nutno říci, že román není jen o Anně Boleynové, ale i o vypravěčce Meg. To mně ale vůbec nevadilo, knihu jsem přečetla během dvou dnů.
Úžasná kniha, kde se dozvíte spoustu zajímavých informací. Dozvěděla jsem se i to, že císařovna Sisi měla tetování!
Krásná kniha, doporučuji stejně jako knihu o Marii Terezii!