Akvabela komentáře u knih
Prohlizeli jsme s detmi po zapujceni v knihovne nekolikrat. Kniha se nam vsem moc libila. Ma krasne ilustrace a je opravdu legracni.
Krásně napsáno, četlo se samo. Skvělé básničky. Děti 4 a 7 let a i mě knížka moc bavila. Zase si ji v knihovně půjčíme.
Velice stručný, ale moc vtipný příběh s trefnými ilustracemi. Jednou přečíst dětem nestačilo :-). Při každém čtení jsme se moc smáli.
Film jsem nikdy neviděla, kniha je často zmiňovaná, dále se mi moc líbily kresby, tak jsem se rozhodla, že knihu přečtu dětem a tím se s ní i sama seznámím. Byla jsem překvapená, čekala jsem trochu jiný příběh, ale všem se nám kniha moc líbila.
(SPOILER) Nevím pro jak staré čtenáře příběh je. Vyšetřováním bylo zjištěno něco až příliš smutného. Napsané moc hezky.
Bohužel se mi kniha nelíbila. Vtipná mi nepřišla. Přišlo mi to jako hodně podivné seznámení dětí s tím co je všechno možné potkat v kanalizaci a také hodně nechutné a přitažené za vlasy. Znovu bych se ke knize nevracela.
Moc pěkná kniha. Opravdu nevšední příběh. Užili jsme si to všichni děti i já.
Příběhy mi přišly místy dost divné a drsné. Dětem se kniha líbila. Ilustrace celkem pěkné.
(SPOILER) Prekvapilo me, ze cernosi lovili pro Evropany otroky a to svoje nepratele. O tom jsem nikdy neslysela a ani by me to nenapadlo. Kniha byla napsana neotrelym zpusobem. Pred autorkou smekam.
(SPOILER) Nepochopila jsem proc si hrdinka vybirala ze dvou napadniku, kdyz mi prislo, ze ani jednoho vlastne nemela rada. Spoustu myslenkovych pochodu hrdinky jsem vubec nechapala. Porad jsem cekala, ze se neco zmeni, ale az do konce to bylo takove zmatene. Znovu bych knihu necetla.
Dceři 5 let se čtení líbilo. Mně se úplně dobře nečetlo, některé výrazy jsem musela upravovat.
Příjemné čtení, děti 5 a 8 let bavilo. Budeme se těšit na pokračování.
Milé počtení, dětem 5 a 8 let se líbilo, mně také. Hezky napsané, četlo se lehce.
Dětem 5 a 8 let se kniha moc líbila. Je hezky napsaná i ilustrovaná. Byly pobavené, jak kůzle i house vidí ty samé události úplně odlišně.
Moc milé čtení. Nejvíce vtipná mi přišla poslední kapitola. Děti mají příběhy medvídka Paddingtona moc rády.
Moc povedená kniha. Pátrání po zloději se nám moc líbilo. Opravdu neotřelé zpracování. Doporučujeme všem.