Alena1957 komentáře u knih
Knihy Petry Dvorakove mam rada i když vím, že je v nich plno smutku a beznaděje. Pláňata jsou jednou z nich, ale myslím, že příběh je plně ze života.
Příběhy tří žen, osudy se prolínají s příběhy předchozí knihy spisovatele. Doporučuji, četla se velice dobře.
Opět krásná, zajímavá kniha. Další zvláštní příběh, vše se mohlo stát. V Řecku jsem byla letos poprvé a úplně jsem si spojila děj románu s ostrovem Kos. Už se těším na další knihu.
Kniha se četla jedním dechem. Velice dobře napsaná. Doporučuji.
Kniha se mi moc líbila, četla se jedním dechem. Je výborně napsaná, jako každá kniha od Bryndzy. Všem doporučuji.
Všechny knihy od spisovatelky jsem četla a musím napsat, že opravdu jsou ze života. Kniha Olívie mne nezklamala a příběh je opět perfektní. Je dobře, že spojili oba příběhy, nádherně navazují.
Skvělá detektivka, od autora jsem četla všechny knihy, zatím nikdy nezklamal. Do poslední chvíle jsem nevěděla, kdo je vrah. Už dlouho jsem nečetla s takovým zaujetim.
Klasický romantický příběh. Román pro ženy.
Skvělá kniha, napínavá, psychologická, Harasimova je stále úžasná spisovatelka. Výborně zpracovaná beznaděj. Jsem nadšená.
Romány Elizabeth Haran nikdy nezklanou, pěkné čtení, doporučuji.
Skvělá, pohodová detektivka, moc se mi líbila.
První kniha od autorky. Úžasně napsaná. Nemohla jsem se od děje odtrhnout. O holokaustu jsem četla knih několik, ale tahle všechny překonala. Ke konci jsem musela i na chvilku přestat číst, konec jsem si přála jiný.
Zajímavé, napínavé téma. Spisovatelku mám ráda, čte se výborně. Těším se na další román.
Skvělá detektivka, napínavá, čtenář se musí soustředit, jelikož je tam hodně jmen. Přesto doporučuji.
Dojímavý příběh, vřele doporučuji.
Moc pěkná a příjemná detektivka, těším se na další díl, doufám, že vyšetřovatelé se nezmění.
Úžasné. Tak silný příběh jsem už dlouho nečetla, přála jsem si takové zakončení, doufala jsem v to. Už se těším na další knihu autorky.