Alex.Barunka komentáře u knih
Jedno velké zklamání. Zbytečně zdlouhavé popisy, do knihy jsem se musela nutit a ani jsem ji nedočetla do konce. Od autorky světoznámého Harryho jsem čekala opravdu víc ;)
Zatím jeden z nejlepších životopisů, co jsem od Metafory četla :)
Poutavě napsaný příběh, skvěle vykreslenė prostředí s nádechem tajemna a romantiky.
Opravdu skvělé počtení, které přesvědčivě vypovídá o krutosti, politice a válce, které jsou částečně založeny na skutečné události a částečně na fantazii autora.
Nejsem fandou cestopisů, ale tato kniha byla opravdu dobrá, dynamická, žádná nuda.
Tento pán měl obrovské štěstí, že měl možnost podívat se na Nový Zéland.
Čekala jsem příběh s dost pohádkovými motivy, ale kniha mě ohromně a hlavně příjemně překvapila. Stylem psaní a poutavostí byla napsána tak, že jsem se od ní nemohla odtrhnout. Vůbec mi nevadilo násilí a brutálnost příběhu. Příběh byl opravdu skvělý, plný nečekaných zvratů a tajemství. Tato série má určitě potenciál, skvělé hrdiny a kvalitní záplatku.
Poprvé jsem nedokončené příběhy začala číst ve 14ti, ale nic moc jsem si z toho neodnesla. Nyní, po druhém čtení musím říct, že je to opět další povedený kousek z pera jednoho z největších spisovatelů vůbec.
Opravdu skvěle napsaný životopis o Jennifer. Měla jsem ji vždy ráda, byla mým vzorem a teď ji mám ještě radši. Přátelé mohu sledovat pořád dokola a neomrzí se mi. O to je teď sleduji radši, když vím, jak vznikali :)
Kniha se opravdu dobře četla, zápletka byla dobrá, postavy hezky vykreslené. Úsměvné momenty nechyběly, jen je škoda, že konec byl takový neúplný, nedokončený.
Dlouho jsem otálela, jestli se sérií začít nebo ne. Nakonec jsem sáhla po prvním díle a byla jsem opravdu překvapená. Kniha byla od začátku do konce skvělá. Nápad s bratrstvem byl opravdu dobrý, i když myšlenka nejhoršího bratrstva, které nikdo nechce je jakési klišé.
Každopádně jsem se bála, že série bude oproti Hraničářově učni slabá, ale dosahuje jeho kvalit. Uvidíme kam nás zavede pokračování :)
Zajímavá a inspirující kniha o hledání pravdy. Je v ní plno citu, strachu a hlavně porozumění. Místy pro mě byla kniha trochu zdlouhavá, zbytečně natahovaná, ale ten konec za to prostě stál ;)
Dobrá jednohubka na poklidný večer, směřovaná hlavně mladším čtenářům :)
Skvělé pokračování série, napínavé zápletky, akce, dynamika. Nejvíc se mi líbili části Percyho a Annabeth .... Nejméně zase Leo, Piper a Frank. Uvidíme, jaký bude poslední díl, už teď se těším :)
Knihu od Lauren Grahamové jsem musela mít stůj co stůj. Strašně jsem se na ni těšila a měla od ní velká očekávání. Nakonec mě kniha trochu zklamala, čekala jsem od ní víc, místy byla nudná, ale našly se i chvíle, kdy mě knihy potěšila i překvapila. Těch však bylo jen pár.
První díl série, kde všechno začíná, všechno je nové. Kámen mudrců bych mohla číst pořád dokola a vždy budu žasnout nad tím skvělým světem :)
Jsem ráda, že jsem měla možnost si tuto knihu přečíst, protože mě opravdu pohltila. Nutila mě číst dál a dál, na každém kroku bylo nějaké překvapení, které doslova vyráželo dech. Je to jedna z nejlepších knih, které jsem letos četla. Palec nahoru!
Příběh byl místy dost zmatený a některé situace bych úplně vypustila. Inspirace je stále velmi patrná, ale příběh druhého dílu je o lepší, což je znát i na stylu psaní autorky. Nechám se překvapit, jak vše dopadne ;)
Druhý díl byl skvělý, a mrzí mě, že se u nás další díly neplánují, strašně by mě zajímalo, jak to celé dopadne.
Od knihy jsem moc nečekala, ale nakonec mě mile překvapila. Trochu mi vadilo párování postav a náramky, které prodávali elfové prakticky za války. Tohle mi k elfům nejde.
Po samém vychvalování mě kniha spíš zklamala. Příběh nebyl moc poutavý a na některých místech byl nedotažený.
Hlavní hrdinka sice měla 16, ale autorka ji vykreslila jako mnohem mladší.
Je to taková příjemná oddechvoka.Pokud se mi do rukou dostane druhý díl, určitě si ho přečtu.
Skvělá kniha nejen o Grace. Příběh plný citu a emocí. Jako bych vše prožívala s Grace a jejími dětmi i manželem :)