alexis818 alexis818 komentáře u knih

Dům sester Dům sester Charlotte Link

Krásná kniha,prostě Linková.Příběh byl moc hezký,krásně se to četlo,nezatížilo to myšlení,i v jednoduchosti je krása.Mohu jen doporučit.

31.05.2018 5 z 5

Učedník Učedník Hans Rosenfeldt (p)

Brilantní detektivka,strhující čtení.Mně se to snad líbilo víc,než první díl této série.Jsem opravdu ráda,že jsem na tyto vynikající spisovatele natrefila,moc se těším na další díl a doufám,že budou psát a psát.

07.05.2018 5 z 5

Porodní bábou proti své vůli Porodní bábou proti své vůli Patricia Harman

Jsem opravdu mile překvapena,druhý díl ještě lepší než první.Krásně napsáno,takové pohlazení po duši,Kniha hezky popisuje,jak si lidé v těžkých dobách mohou pomáhat a být u toho štastní.Silný příběh a vřele doporučuji.

19.04.2018 5 z 5

Jeden za druhým Jeden za druhým Chris Carter

No to bylo něco,prostě super čtecí jízda.Pan Carter tedy fakt umí.Pro mě zatím nejlepší z toho co jsem dosud od Cartera četla a už se těším na další.Je pravda,že to vždy musím proložit jiným čtivem s naprosto odlišným tématem.Opravdu doporučuji.

19.04.2018 5 z 5

Stín větru Stín větru Carlos Ruiz Zafón

Tak tahle kniha byla pro mě první setkání a panem Zafonem a ani nevím ,co mám vlastně napsat.První polovina knihy byla pro mě trochu utrpení snad pětkrá jsem ji chtěla odložit.Jen skvělý překlad a hra se slovíčky mi v tom zabránily.a udělala jsem dobře,protože druhou půlku jsem doslova zhltala.Takže za mě půl na půl,ale nelituji,bylo to zase něco jiného.Snad časem se k autorovi vrátím.

02.04.2018 3 z 5

Němý křik Němý křik Angela Marsons

Moc pěkné čtení,první kniha od této autorky a rozhodně ne poslední.Doporučuji.

11.01.2018 5 z 5

Povídej, co vidíš Povídej, co vidíš Joy Fielding

Na každou knihu od této autorky se vždycky těším,ale tentokrát jsem byla trochu zklamaná příliš vleklým dějem.Tenhle román prostě nepatří k jejím nejlepším,příště to snad bude lepší.

14.02.2016 4 z 5

Pilíře země Pilíře země Ken Follett

úžasné,skvělé a famozní.Snad nejkrásnější román s touto tématikou,mou oblíbenou,který jsem četla.Díky pane Follette,že jsem měla to čest,a mohla číst vaše krásné dílo.

02.01.2016 5 z 5

Pád titánů Pád titánů Ken Follett

Vynikající,jsem moc ráda za pana Folletta.Mám ,díky jeho knize,rozšířenější znalosti o 1.sv.válce.Navíc píše poutavě,no prostě super,už se těším,až si přečtu další díl.

12.12.2015 5 z 5

Pýthiiny rady Pýthiiny rady Erik Axl Sund

Tak,konečně máme závěr.Co na to říct.Asi jen to,že autoři jsou velmi dobří a že pracovat s tak hrozným tématem,prostě,klobouk dolů.Je fakt,že jsem se chvílema ztrácela v záplavě postav,ale druhá půle knihy byla skvělá.Prostě ano zaslouží si plný počet hvězdiček.

23.09.2015 5 z 5

Krev a stříbro Krev a stříbro Sabine Ebert

Vynikající,byla jsm příjemně překvapena,měla jsem trochu strach,že budu zklamaná příběhem,který navazuje až po sto letech .Autorka ale nezklamala,přesvědčila,že je vynikající vypravěčka.Mohu opravdu doporučit.

06.09.2015 5 z 5

Vlk samotář Vlk samotář Jodi Picoult

Vynikající kniha,stejně tak jako Vypravěčka mě tato kniha nezklamala.Autorka píše opravdu poutavě. Mohu jen doporučit.

24.05.2015 5 z 5

V údolí lišek V údolí lišek Charlotte Link

Výborná kniha,čtivá,napínavá,naprosto mě vtáhla do děje.Autorka píše skvěle a její styl mi moc vyhovuje.Opravdu doporučuji.

30.12.2014 5 z 5

Alicina síť Alicina síť Kate Quinn

Moc krásná Kniha.Doporucuji.

05.07.2024 5 z 5

Jako stín Jako stín Helen Fields

Úplně nejlepší thriller.Od začátku do konce byl příběh neuvěřitelný ale na konci víte, že neuvěřitelný nebyl.

28.04.2024 5 z 5

Chlapec, který kreslil stíny Chlapec, který kreslil stíny Oriana Ramunno

Četla jsem hodně knih o koncentračních táborech,ale tahle Kniha byla pro mě dost naturalisticka a příběh dost pěkný.Myslenka z této knihy mě jen nepustí.

29.02.2024 4 z 5

Anna Boleynová - Králova posedlost Anna Boleynová - Králova posedlost Alison Weir

Skvělé čtení.Neni na to co dodat.Je to skvělá spisovatelka.

19.02.2024 5 z 5

Osiřelé sestry Osiřelé sestry Shirley Dickson

Moc hezké poctenicko.Jako první kniha autorky je výborná.

23.01.2024 5 z 5