alexis818 komentáře u knih
Krásný,moc se mi to líbilo,na konci i slzicka ukapla.
Krásné jako všechny díly této skvělé série. Moc se těším a závěrečný díl.
Moc pěkné, líbilo se mi to. Bylo to zajímavé čtení a velmi smutný příběh. Za mě doporučuji.
Pěkně čtení. Autorka moc hezky vykreslila Londýn 18.stoleti a rozdíly mezi chudými a bohatými. Navíc krásná obálka.
Krásná kniha, krásná a moc smutná. Paní Harmel opravdu umí, přečetla jsem od 3dostopne knihy a moc si preju další její dílo.
Dost se mi to líbilo. Hezký napsaný, dobrodružný příběh o odvážné ženě. Doporučuji.
Moc krásná kniha. Spisovatel in styl psaní mám moc ráda. Její knihy vytáhnou a nepustí. Super, doporučuji.
Velmi povedená detektivka, řekla bych až klasická. Dobře napsané, ale ne příliš akční. Kniha mohla mít klidně méně stran. K přečtení doporučuji a až vyjde další dílo autorka, ráda si ho přečtu.
Začátek se dost táhl, ale nutí vás to číst, aby jste odhalili, kdo za tím vším stojí. Ve výsledku dobrá kniha, autorka umí velmi dobře popsat psychu všech zúčastněných.
Moc hezky příběh, velmi čtivý, skvělé napsaný a překvapivý konec. Líbilo se mi to.
Krásná kniha. Moc krásně jsem si pocetla, spoustu věcí se dozvěděla, slzicku uronila. Těším se na další pokračování.
Moc pěkné čtení. Hezký napsaný, tajemný příběh, který se četl jako pohádka. Doporučuji k přečtení.
Tato kniha byla první od tohoto autora,která se mi dostala do ruky.Začátek byl trochu rozpačitý,trochu jsem si zvykala na styl psaní.Pak se to rozjelo a s výsledkem jsem celkem spokojená.Další knize dám ještě šanci.
Skvělá kniha.Velmi čtivý,napínavý příběh.Tento díl se mi líbil o hodně víc,než díl první.Příběh,ze kterého mrazí.Doporučuji.
Musím říct, že se mi kniha velmi líbila. Příběh mě chytil za srdce. Bylo tam hodně smutku, ale to se dalo předpokládat. Po válce to muselo být opravdu hrozně. Chudáci, kteří přežili a pak je nikdo nechtěl, neměli kam jít a přesto si dokázali udržet naději. Pěkně, doporučuji.
Tak jsem se zase po dlouhé době podívala do podsvětí Londýna a zase to bylo kruté, zle, ale hrozně fajn čtení. Knihy paní Coleove jsou hodně čtivé a moc pěkné.
krásný příběh,plný lásky,bolesti,zklamání,ale především lidskosti a opravdovosti v životě,jaký žijeme všichni.doporučuji.
Překrásná kniha, skvělý čtenářský zážitek. Styl psaní nemá chybu a samozřejmě i díky úžasném překladu paní Žižkově. Ubohý geniální Erik, jak už někdo tady napsal. Souhlasím, já jsem se do něj úplně zamilovala. Během četby jsm si s ním vše prožila a vůbec jsem ho nechtěla opustit. Tenhle literární skvost je snad to nejlepší, co jsem kdy četla a že jsem toho přečetla už opravdu hodně.
Dlouhá, mrazivá a chvilkama trochu zmatená kniha. Sympatická Milá, která má co dělat sama se sebou a k tomu ještě pomáhat řešit tak zapeklity případ. Bylo to fajn, jen bych ubrala tak 100 stran, ale jinak dobrý a přečtu si ráda další díl.
Další z mnoha knih o strašně hrůze, která se odehrávala v Osvětimi a opět hrůza v mě duši. Tato kniha už navždy zůstane vmem srdci, protože mě velmi zasáhla. Doporučuji, čtěte ať se na to nikdy nezapomene.