AliceTief AliceTief komentáře u knih

Srdcem proti zdi Srdcem proti zdi Mariana Zapata

Tuhle knihu jsem četla ještě dřív než u nás vyšla a musím přiznat, že příběh na 1 stále =D. Na druhou stranu překlad, korekce mě trochu zamrzeli a o obálce ani nemluvím, to je prostě krize. Nicméně je spisovatelka moje nejoblíbenější, už se nemůžu dočkat dalších jejich knih u nás =)

18.06.2022 5 z 5

Van Van Melanie Moreland

Autorka má krásný styl psaní, na ty dva jsem se opravdu moc těšila. Nejoblíbenější pár to není, ale krásně se četlo

08.11.2021 5 z 5

Na vlásku Na vlásku Lucy Score

Po dlouhé době kniha, která mě dostala od začátku do samotného konce. Opravdu mě bavil styl psaní, rozepsaný příběh od prvního pohledu až po epilogy. Doufám, že tu vyjdou další knihy této autorky.

26.10.2021 5 z 5

Tři (s)prostá pravidla Tři (s)prostá pravidla Nikki Sloane

No kdybych věděla jaký to má konec, asi bych si počkala na více dílů. Rozhodně super počteníčko

08.08.2021 5 z 5

S láskou, Lukov S láskou, Lukov Mariana Zapata

Čekání se opravdu vyplatilo, krásný příběh. Miluju autorčin styl psaní a její humor. Scéna mámina feministického monologu vůči Jojovi mě opravdu dostala =D

14.05.2021 5 z 5

PS: Je to výzva PS: Je to výzva Winter Renshaw

Příběh mi přijde o něco jiný, než předchozí dva díly, každopádně se mi knížka líbila, jako taková klidná oddechovka, žádné velké drama...

23.04.2021 4 z 5

Hotýlek na Islandu Hotýlek na Islandu Julie Caplin

Za mě nejlepší příběh ze série, oblíbila jsem si všechny zúčastněné. Navíc se mi líbilo i pátrání, kdo dělá v hotelu neplechu. Vůbec mě ten dotyčný nenapadl. Vážně hodně povedené =)

10.03.2021 5 z 5

Boháč z Park Avenue Boháč z Park Avenue Vi Keeland

Tak tahle kniha se jim opravdu povedla, byl to příběh, který jsem opravdu nečekala a hodně mě dojal. Děkuji za epilog!!!

19.12.2020 5 z 5

Kavárna v Kodani Kavárna v Kodani Julie Caplin

krásná oddychovka, pěkně naspané - moc dobře se knížka četla, hned se vrhám na další díl =)

09.08.2020 4 z 5

Scandalous: Šokující láska Scandalous: Šokující láska L. J. Shen

Tenhle díl se mi líbil o něco víc než předchozí Ruckus, hodně jsem Eddie fandila a jak se ten konec vybarvil...to jsem opravdu nečekala...paráda !

08.07.2020 5 z 5

Rytmus, já & Malychin Rytmus, já & Malychin Mariana Zapata

Opravdu parádní oddechovka, žádné drama nebo srdceryvný příběh, právě naopak. Jednoduché počteníčko, ale spousta zábavy. Fakt jsem se takhle u knížky dlouho nenasmála, hodně se mi taky líbil vztah dvojčat =). Závěr mohl být trochu podrobnější, takhle mi to přišlo trošku odbyté, ale i tak jsem byla spokojená.

02.05.2020 5 z 5

Hra Hra Elle Kennedy

Opravdu zábavné počteníčko, čekala jsem jak dlouho bude Hunter odolávat =D opravdu jsem se nasmála i u Pabla Vejcobara =D těším se na další díl

26.04.2020 5 z 5

Bentley Bentley Melanie Moreland

Povedený příběh, krásně napsáno a moc se těším na zbytek série =)

08.04.2020 5 z 5

Risk Risk Elle Kennedy

Naprostá spokojenost, Elle asi nikdy nezklame.....příběh mě natolik vtáhl do děje, že jsem se nedokázala odtrhnout????????????

27.10.2019 5 z 5

Miluj mě jakkoli Miluj mě jakkoli Jennifer Probst

Pěkný příběh, pěkně napsáno, autorka nezklamala, není co vytknout =)

16.09.2019 5 z 5

Nespoutaná Aljaška Nespoutaná Aljaška Kathleen A. Tucker

Tak tohle se opravdu krásně četlo. Líbí se mi autorčin styl psaní a tato knížka obvzlášť, bulela jsem jako krokodýl. Moc krásný příběh.

09.12.2023 5 z 5

Královna rebelů Královna rebelů Lynette Noni

Pustila jsem se do prvního dílu na doporučení a velice pozitivního hodnocení a už po první knize jsem si tuhle sérii zamilovala. Konečně originální prostředí, v příběhu se pořád něco děje a ten zvrat na konci....za mě TOP kniha po dlouhé době.

23.08.2023 5 z 5

Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Tak tohle je úplně jiné kafe, než první díl. Hodně jsem byla překvapená co se v příběhu rozehrálo, ale stále příjemně překvapená. Krásně napsané, děj se rychle odehrává, pořád se něco děje, takže se od knihy těžko odchází...

18.05.2023 5 z 5

Drahá Avo Drahá Avo Ilsa Madden-Mills

Nenáročné čtení, těžko uvěřitelné, ale autorka má dobrý styl psaní, takže se čte samo. Závěr se mi líbil, i když jsem byla chvíli zmatená-než se vše vysvětlilo, ale kniha se mi docela líbila.

11.02.2023 5 z 5

Hacker Hacker M. K. Hardy

Zase, krásně se četlo, ikdyž jsem autorku četla po zpátku a tohle by měla být její první kniha, tak mě to nezklamalo. Bylo to milé oddechové čtení, i když co mě vytáčelo asi nejvíce byla "Nejlepší kamarádka" hlavní hrdinky, ta byla prostě na ránu. Dále mi trochu vadí obálka. Ta mi prostě vůbec nesedí.

19.01.2023 5 z 5