Aligator805

Skvělý příběh s historickým pozadím. Krauz se zase vyznamenal.

Pěkně napsaný příběh. Četlo se to skvěle. Popis života ve vězení byl drsný. Hlavně že došlo na Bohuša a úchyláky kolem něj.

11. díl a opět skvělé a strhující čtení. Tato série si drží velmi vysokou úroveň. Skvělé jsou krátké kapitoly i střídání s Pennovo případem.

Jestliže první dva díly byly dobré. Tak ten třetí nemá chybu. Spravňák Frost a jeho kocour. K tomu hrůzu nahánějící zaporák. A ten konec jsem opravdu nečekala. Už aby byl další díl.

Objeveno díky čtenářské výzvě. Velmi pěkná a čtivá detektivka. Sympatický detektiv a jeho pomocník. Příběh zajímavý a napínavý. Už se těším na další případy oddělení Q.

Promyšlený, napínavý příběh. Autor krásně dávkuje napětí a nenápadně nám vždy ukáže někoho kdo by mohl být podezřelý. Navíc sympatická vyšetřovatelka. Tak snad budou brzy následovat další případy z oddělení ztracených duší.

Prostě zase další skvělé čtení od DD. Zajímavý případ a hlavně parta skvělých detektivů s úžasným smyslem pro humor.

Opět skvělé čtení. Dlouhý úvod, trvá než se na scéně objeví detektivové z mordparty. Skvělý příběh a pak velmi rychlý konec. A humor a porýpávání detektivů mezi sebou, to už je taková třešnička na dortu.

Agatha opět nezklamala. Zajímavé prostředí elitní školy, špionáž, drahé kameny, krádež a vraždy. A jako třešnička na dortu Hercule Poirot, který opět vnese řád a pořádek do pěkně zamotaného případu.

Od Bryndzy jsem už četla lepší detektivky. Zápletka ne moc uvěřitelná. Hlavní hrdinka nesympatická,ale přesto docela čtivé.

Super čtení. Kniha mě krásně vtáhla do děje. Krátké kapitoly, ne moc postav. A ten závěr mě dostal.

Čtivé, napínavé a samozřejmě nechybí pověstný humor kanceláře 141. Jako vždy přečteno během chvíle.

Opět skvělé čtení. Dva případy. Jeden klasický mord a druhý případ odhaluje rodinné tajemství. Na scéně se objevuje také Hanzelův ztracený syn. Opět nechybí vzájemně špičková ní členů mordparty. Opět nechybí Kukyho pěstitelské pokusy a nová oběť citroník Marcel.

Klasická Agatha Christie. Skvělý příběh, zajímavé prostředí luxusního vlaku, šperky a vražda. K tomu skvělý Hercule Poirot a je tu parádní detektivka se skvělým rozuzlením.

Zase další skvělý díl s Erikou a jejím týmem. Tak jako ty předchozí. Pro mě mnohem lepší než série s Kate. Pěkně zamotaný příběh a skvělé rozuzlení. Snad už bude mít Erika v osobním životě trochu štěstí. Už aby byl další díl!

Velice milé a příjemné čtení. Vůbec nevadí že se slečna Marplová objeví až ke konci knihy.

Velmi milé překvapení. Velice příjemná detektivka. Sympatické postavy a hlavně žádné potoky krve. Jdu na další díl!

Doporučuji . Skvělá detektivka. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Postavy vzbuzují silné emoce. Zejména Kimmie. Těším se na Vzkaz v láhvi.

Tato série je naprosto skvělá. Začínám mít závislost na DD.