Aligator805 komentáře u knih
Čtyři známé příběhy s Herculem Poirotem. Velmi pěkné čtení. Doporučuji.
To bylo pohlazení po duši. Milý a laskavý humor. Příběhy ze života. A jako bonus vše napsáno krásnou češtinou.
Jiné a přesto skvělé. I když chybí osazenstvo kanceláře 141 a jejich vtípky, tak i přesto je to skvělé čtení.
Jako vždycky to bylo skvělé čtení. Napínavé od první do poslední stránky. A konec naprosto skvělý. Já měla strach že tohle bude poslední díl. Tak teď už snad na Kim bude čekat nějaká radost.
Tak tohle je sázka na jistotu. Velmi pěkné čtení. Velmi pěkně vybrané povídky.
Hezké čtení. Pěkné zakončení trilogie. O to víc mě mrzely některé nepřesnosti. Luboš přítel Jarmily se na začátku knihy (str.26) jmenoval Kantůrek, později je pak uváděn jako Horváth. Ve druhém díle byl syn Jarmily a Františka uváděn jako Vašík (např str 294, 2. Díl). Ve třetím byl pak Vojtěch.
Velmi dobrá česká detektivka. Umělecké prostředí kde se točí velké peníze, bylo zajímavé. Děj velmi dobře plynul a kniha se dobře četla. Zvrat na závěr zajímavý a tak snad v dalším díle zjistíme jestli se tento případ nakonec uzavře.
Druhý díl a opět skvělé. Podzemní chodby, nelegalní pokusy, otec Leo, vyšinutý vrah, to vše skvěle nakombinované tak aby bylo čtení co nejvíc napínavé. Martin a Leo jsou velmi sympatická dvojici.
Nečetlo se to špatně. Jako odpočinkové čtení to bylo fajn. Ale prostě tomu něco chybělo. Bylo to dost předvídatelné, jednoduché, nedotažané. Nebyl to typický Bryndza.
Jako vždy velmi pěkné čtení. Zajímavé prostředí, mnoho podezřelých. A samozřejmě nesmí chybět jedinečný Hercule Poirot.
Výborné čtení. Napínavé. Skvělá zápletka. Velmi dobře vykreslené postavy. Tak snad se dočkáme dalších dílů.
Velice milé a pohodové čtení. Veselé i smutné příběhy o kočkách kterými prostupuje láska ke zvířatům.
Velmi pěkná a stále aktuální kniha. Za mě jeden z nejlepších titulů povinné četby, kterou by si měl každý přečíst.
Skvělé čtení. Tentokrát nejde o klasické vyšetřování, ale o další mafiánský případ z divokých devadesátek. Jedinou malou vadou bylo že ostatní členové 141 byli upozaděni. A tak jsme byli ochuzeni o skvělý humor této party.
Takže zase to bylo skvělé, čtivé, napínavé. Zase přečteno během chvilky. A já už se zase těším na další díl. A ten zase určitě bude skvělý.
Další parádní případ Davida Rakera. Čtivé, zamotané, napínavé a také nečekaný konec. Snad se v dalším díle stanou z Davida a Healyho parťáci ve vyšetřování.