Alisce

Průměrný román, který se mi dostal do ruky náhodou. Už mám za sebou dost takových románů, a proto z toho nejsem nějak odvázaná. Nic nového, ale zase žádný velký průšvih to taky nebyl. Jednou přečíst stačí.

Další skvělá knížka od této autorky. Čekala jsem něco jiného, něco jako film Navždy spolu, ale byl to úplně jiný příběh. Krásně a poutavě napsáno. Těším se na další knížky od Kinselly:)

Nečetla jsem od této autorky první knihu, ale jsem zase okouzlena. Vždy mě něčím překvapí .Opravdu krásná kniha, která se dobře čte.
EDIT 2022:
Téměř po 10 letech jsem si vzala knihu znovu do ruky a už je znát, že člověk dospěl a kniha mě tolik neuchvátila. Rozhodně ale patří mezi skvělé oddechové čtení. Nelituji, že jsem knihu znovu četla, dala jsem si jí v originále a bylo to fajn vypnutí. Stále doporučuji:)

Je to taková zvláštní kniha. Alespoň na mě tedy působila zvláštně. Čte se dobře, ale něco mi tam chybí. Četla jsem i lepší knihy o anorexii, ale zase je zajímavé poznat tu slečnu z plakátů, která je tak strašně hubená. Bohužel Isabelle svůj boj nevyhrála. Třeba ten její příběh někomu pomohl nebo pomůže.

Nic moc, ale podle hodnocení jsem čekala, že to bude větší propadák. Seriál je určitě lepší. Pan Božský není vůbec božský..Ale bavil mě ještě s Carrie a Sam asi nejvíc.

Skvělá knížka, která mě dost pobavila. V hlavní hrdince jsem se totiž často viděla. :D Luke mi byl sympatický. Příjemné čtení například na léto.

Nejdříve jsem viděla film a asi po půl roce jsem přečetla knihu. Ze začátku mě kniha moc nebavila, ale asi v půlce mě chytla a dočetla jsem jí. Nechci říkat, jestli je film lepší nebo kniha, protože se mi líbilo obojí. Líbil se mi celkově ten příběh. Kdyby ta část, kdy jsou staří v knize nebyla bylo by to úplně něco jiného a pro mě by to ztratilo kouzlo. Nebylo by to nic nového prostě průměr. Většina romantických knih/filmů končí tím, že si dvojice padne do náručí, ale tady je to jinak a to se mi líbí.

Asi moje první detektivka, kterou jsem četla a jsem nadšená. Autorka píše velmi poutavě, a proto si určitě ještě nějakou knihu od ní někdy přečtu.

Možná jsem jen na tu knížku moc stará nebo co, ale zase film mě vždy okouzlí (hlavně úsměv Jeremyho Sumptera :D ). Příběh je to krásný, ale zpracování ve filmu se mi líbí víc.

Čekala jsem, že to bude větší průšvih, protože pokračování většinou nestojí za nic, ale nebyla to pravda. Kniha mě bavila, odreagovala jsem se u ní a možná byla lepší než první.

Kniha mě vtáhla do sebe, bylo skvělé dozvědět se jak to v takové kavárně Starbucks chodí. Kniha je i skvěle napsaná. Určitě stojí za přečtení. :)

Skvělá kniha, která se opravdu dobře čte. Když si člověk uvědomí kolik lidí na lodi umřelo...Každý z nich měl nějaký svůj životní příběh.

Tyto knížky jsem četla když mi bylo 11 a byla jsem opravdový blázen do koní. :) Pěkné počtení pro milovníky koní. :)