amanek amanek komentáře u knih

Žárlivost a jiné povídky Žárlivost a jiné povídky Jo Nesbø

Některé povídky byly dobré, některé horší a Odd mě nebavila vůbec, bohužel.

22.10.2021 3 z 5

Růženky Růženky Stephen King

Bohužel, knížku jsem nedočetla. Vůbec jsem se nemohla začíst. Proč se trápit s knihou, která za nic nestojí, když je tolik jiných, které za přečtení naopak stojí.

13.10.2021

Prosím vás, sestřičko Prosím vás, sestřičko Hana Marie Körnerová (p)

Opět příjemné čtení, od této skvělé spisovatelky! Těším se na druhý díl.

27.08.2021 5 z 5

Tajná láska Tajná láska Lenka Lanczová

Původně jsem knížku půjčila v knihovně pro dceru, ale nakonec jsem jí přečetla první a krásně si zavzpomínala na první lásky. Super!

04.07.2021 5 z 5

Království Království Jo Nesbø

Před časem jsem Nesba přestala číst, série HH už byla moc neuvěřitelná a HH nesmrtelný.
Teď jsem sice ráda, že jsem si Království přečetla. Čtivé, napínavé, ale prostě neuvěřitelné. Konec mě trochu zklamal. Zase si dám nějaký čas pauzu, ale určitě na Nesba ještě dojde.

10.06.2021 5 z 5

Den, kdy se to stalo Den, kdy se to stalo Nuala Ellwood

Čekala jsem, že to bude jedna z těch knížek, která se dobře čte, ale dopředu víte, jak to bylo. Omyl, nevěděla jsem vůbec nic. Napínavé čtení, doporučuji.

02.08.2020 5 z 5

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Napínavé čtení, kdy má člověk pocit, že ví, jak to bylo, ale nakonec je všechno jinak.

12.07.2020 5 z 5

Foukneš do pěny Foukneš do pěny Radka Třeštíková

Zajímavé myšlenkové pochody. Jsem ráda, že se s nimi neztotožnuji.

07.07.2020 5 z 5

Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Moje třetí od Hartla a nejlepší. Prostě ze života.

02.05.2020 5 z 5

Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Moje první setkání s Hartlem a moc se mi líbilo.
Na začátku bylo sice víc osob a trochu mě to mátlo. Možná kdyby Dáša, nazývala mámu mámou a ne Markétou, byla by orientace jednoduší.
Je to odpočinková četba o věcech, které zažívá každý z nás.
Docela se divím nízkému hodnocení a jsem zvědavá na další knížky, které mají hodnocení vyšší

19.11.2019 5 z 5

Na Větrné hůrce Na Větrné hůrce Emily Brontë

Krásné, strhující, drsné, děsivé.....člověk si nese celý život křivdy z dětství.

11.01.2019 5 z 5

Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Vůbec jsem nevěděla, do čeho jdu. Knižku jsem viděla v knihovně a věděla jsem, že tady ma vysokė hodnoceni. Číst ji před 20 lety, tak by se mi utcitě líbila víc. Prostě červená knihovna.

22.02.2018 3 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Mě se tedy líbila. Vraha jsem neodhalila.

10.07.2017 5 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Po tom, co jsem slyšela chválu a zase chválu, jsem asi čekala víc. První polovina mi přišla tak nějak o ničem, druhá už byla lepší. Ale jo, 4 hvězdičky, ale s odřenýma ušima.

03.07.2017 4 z 5

Dobře mi tak Dobře mi tak Radka Třeštíková

Bohužel po Bábovkách a To prší moře, je tahle knížka zklamání. Nejslabší, ale navadí, už se těším na Osm.

29.05.2017 3 z 5

Doktor Spánek Doktor Spánek Stephen King

Super, super a ještě jednou super. Osvícení jsem sice četla kdysi dávno a spoustu věcí už jsem zapomněla, ale i tak se mi Doktor Spánek maximálně líbil. Doporučuji!

27.09.2016 5 z 5

Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Jako první jsem od Greena četla Příliš mnoho Katřin, což mě teda nebavilo. Jsem ráda, že jsem si i přesto přečtla tuto knihu. Silný příběh, posledních 50 stran jsem probrečela....Všem doporučuji.

11.06.2016 5 z 5

Policie Policie Jo Nesbø

Chvílemi mi bušilo srdce napětím. Četla jsem jedním dechem a do konce byl pro mě pachatel neznámý. Určitě 5 hvězdiček a už se těším na další díly.

24.03.2016 5 z 5

Vánoce v Šípkové ulici Vánoce v Šípkové ulici Alena Mornštajnová

Chtěla jsem nějakou oddechovku, co na tom, že je to knížka pro děti. Moc se mi líbila.

22.11.2024 5 z 5

Láska ve špičce italské boty Láska ve špičce italské boty Blanka Malá

Knížku mi půjčila kamarádka, moc se mi do ní nechtělo, ale o to víc jsem překvapená jak mě to bavilo.
Úplně jsem se viděla v Itálii a hned bych tam jela. Některé recepty určitě vyzkouším.
Samotný příběh, prostě romantika.

22.08.2024 5 z 5