Amifa komentáře u knih
Tý jo, uf. Napínavé, čtivé, s dramatickým koncem. Co víc si přát. Těším se na další.
Když jsem tuto knihu četla jako asi 12-ti letá holka, tak mi přišla úžasná, vnímala jsem jenom dobrodružství a popis krás přírody. Nyní jsem knihu předčítala svým dětem a až nyní jsem si všimla, že kniha je plná pionýrů a jednoty - což odpovídá době, ve které byla kniha napsána. Nic to nemění na tom, že i v dospělosti mi kniha přijde krásná.
Kniha přečtena jedním dechem. Napínavý a čtivý příběh. Prostě minulost nás vždycky dohoní. Líbilo se mi vykreslení jednotlivých postav s jejich dobrými i špatnými vlastnosti. Nikdo nebyl jen "dobrý" nebo "zlý".
Krásné, a jak píše Terezzzz níže, také jsem poslední stránky probrečela.
Po dlouhé době kniha, co mě opravdu zaujala a bavila. Zajímavý příběh.
Nikdy by mě nenapadlo, že v šestatřiceti letech objevím takový poklad. Naprosto jsem se do knih Arthura Ransoma zamilovala. Až mě mrzí, že jsem je nečetla dříve.
Již druhá kniha s touto tématikou a stále mi v hlavě vrtá, jak se toto mohlo dít. Neskutečný příběh, vzbuzující silné emoce.
Medovníček pomáhá lesním zvířátkům, kniha ukazuje dětem, že i ony by měly pomáhat zvířátkům a jak se chovat v přírodě
Další z knih o pokusech - zajímavá, přehledná, jednoduše vysvětlené.
Tak tato kniha mi doma leží snad už 25 let (asi od mých 10 let) a nikdy jsem se k ní nedostala, nějak mě nelákala, myslela jsem, že to bude něco jako Ostrov pokladů. Nyní jsem jí vytáhla, že jí budu číst dcerám. A jsem z knihy unešená, chtěla bych být na místě Vlaštovek a zažívat jejich dobrodružství. Jak si dokázali vystačit jen se svou fantazií a tak si užít spoustu zábavy. No už máme vypůjčené další díly a asi se víc těším já než děti :-)
Super, jednoduché pokusy, které lehce vysvětlí danou problematiku.
Mám ráda podzim a mám ráda staré vily, takže jsem se na knihu těšila. A musím říct, že mě kniha nezklamala. Né úplně veselý příběh, ale bylo to příjemné počtení.
Pana Wericha mám moc ráda, ale tyto pohádkové příběhy mě moc neoslovily :-(
Pěkná kniha, pokusy poučné a jednoduché.