Ana72154 komentáře u knih
Začátek nic moc, potom jsem se nestačila divit. Kam až je člověk schopný zajít, aby měl druhou osobu pod kontrolou a dělala jen to co chce on. Chtěla bych vědět, jak by to pokračovalo. To se už ale bohužel nedozvím...
Skvělá knížka na oddychové čtení. Jako první jsem nejdříve četla Vražedná setba, teprve až po přečtení jsem zjistila, že se jedná o třetí díl série a tak jsem přečetla předešlí dva. Teď se vrhnu na další.
Opět jsem se skvěle bavila. Nad některými hláškami jsem je nevěřícně kroutila hlavou.
Slibný začátek, ale co následovalo potom mě moc nebavilo. Kord když se tam objevilo nadpřirozeno. Což já nevyhledávám.
Kniha mě zezačátku moc nezaujala, ale poté jsem se od ní nemohla odtrhnout a kdykoliv jsem měla čas, byť jsem třeba přečetla jenom 5 stránek v autobuse při cestě do práce. Což ovšem byl problém, když jsem četla některé pasáže, při kterých jsem se musela červenat nebo usmívat a ostatní lidé na mě pak koukali divně.
Při čtení jsem měla mrazení v těle a a slzy v očích. Nepřeskakovala jsem, četla jsem pomalu, příběh se mi velmi dotknut. V den, kdy došlo k této velmi smutné události, jsem nebyla na světě. I přesto mám pocit, jako bych tuto událost zažila po přečtení této knihy.
Skvělá knížka. Určitě bude patřit mezi moje nejoblíbenější knihy. Bavila mě hned od začátku, což se mi málo kdy u knih stává.
Kniha se mi velmi líbila, četla se lehce. Viděla jsem i film My fair lady, kde mě velmi překvapil rozdílný konec oproti knize.
Kniha, která spustila před 6 lety to, že jsem začala číst víc literaturu. Vím, že se mi tehdy velmi líbila. Měla jsem ji přečtenou za dva dny (což byl na mě rekord, jelikož jsem jinak jenom 100stránkovou knihu četla i dva měsíce :-D ), jenom škoda, že už si nepamatuji děj. Určitě si ji zase v nejbližší době přečtu znova.
Příběh zajímavý, obzvlášť postupné rozuzlování osudů bývalých spolužaček.
Podle anotace jsem čekala suprový příběh, ale po přečtení jsem velmi zklamaná. Jedním slovem: nuda. Jednu hvězdu dávám za obálku knihy.
Děj se strašně vleče a je na můj vkus zbytečně natahován.
Pár momentů mi přišlo trochu přitažených za vlasy, ale jinak knihu hodnotím průměrně. Plus dávám detektivní zápletce
Za mě mohu říci, že kniha se mi zdála trochu víc padlá na hlavu svým dějem. Od zápletky až přes mluvu mezi postavami.
Osobně se mi líbil nápad děje knihy, který jsem zatím nikde jinde nečetla.
Příběh byl velmi oddechový, nenáročný na čtení. Sir Thomas by potřeboval za své jednání uštědřit pár výchovných...
Příběh pěkný, jenom bych nejraději pár osobám nafackovala za jejich chování a výstup.