Anahk1 komentáře u knih
Moc milé a i vtipné počtení.. velmi odpočinková kniha, která mě zahřála na duši..
Malinko červená knihovna ( ale opravdu malinko :-) ), krásný, ikdyž smutný příběh jedné lásky každopádně stojí za přečtení..
Musím uznat, že chvilkama mi některé situace přišly dost nereálné a hrozně mě vytáčel postoj policie, ale zřejmě to byl záměr.. ve finále se mi kniha líbila a opravdu se lehce četla.. no a stejně jako pro ostatní - obálka je TOP..
Velmi chytlavá knížka.. úplně mě i mou představivost pohltila.. a jak jsem Eleně rozuměla.. těšim se na další pokračování..
Teda velké překvapení!!! Kniha mě moc bavila a dobře se četla. Skvěle vymyšlená zápletka. Doporučuji..
Prečteno jedním dechem během dvou dnů.. nemohla jsem se od příběhu odtrhnout, napínavé, smysluplné.. vřele doporučuji!!!
Když jsem knihu dostala, hned mi bylo jasné, že opět nebudu zklamaná.. Robert Brynza prostě umí!!! Zatím jeho třetí kniha o Erice a já jenom doufám, že ve své tvorbě bude dále pokračovat.. už se moc těším.. Temné hlubiny mohu doporučit, pro mě napínavý příběh s překvapivým koncem..
Mohu se jen ztotožnit s ostatními komentáři... Kniha je úžasná. Moc dobře se četla a v podstatě je to čtrnáct dní po přečtení a stále se k ní v myšlenkách vracím.. Silné téma, bohužel v dnešní době aktuální.
Audiokniha.. musím říct, že se mi kniha líbila. Nechybělo napětí a děj měl spád..
Noo tak pro mě super čtení!!! Všechny tři knížky mě moc bavily a jako celek (za mě) fakt super. Hezky do sebe všechno zapadlo, ikdyž ve jménech postav jsem se taky chvilkama ztrácela, tak na celkový dojem to vůbec nemělo vliv.
Jedna z knížek u které, jsem tak trochu, již od první stránky věděla, co mě čeká a hlavně jaký bude konec. Nenacházím ta správná slova.. Paní Milado, pane Bohuslave, paní Jano a všichni ostatní smekám před vámi ..
Při čtení ostatních komentářů, jsem si říkala: "kapesníčky.. no uvidíme.." ikdyž mi bylo jasné, jak těžké čtení mě čeká.. příběh Stelly a Willa mě doslova pohltil, byla jsem s nima úplně všude, v nemocnici, na střeše, na rybníce a nakonec i na letišti.. slzičky se kutálely jedna za druhou, takže kapesníčky opravdu budete potřebovat!!! Jedna z knih, kdy si člověk udělá pořádek v hlavě a opět si připomene, že zdraví je dar a jedna z nejdůležitějších věcí v životě.. všichni, co bojují s jakoukoli nemocí mají můj velký obdiv!!!
Za mě super napínavé čtení, stejně jako Polámané panenky.. rozhodně si přečtu další díl..
Opět neuvěřitelný až fascinující příběh ... další z mnoha...
" Všecko jde když se chce,za ruce se vezmeme, na vzdor kruté době, humor v srdci máme, den co den stále jdem, sem a tam se stěhujem a jen ve třiceti slovech smíme psát, hola zítra život začíná a s ním se blíží čas, kdy sbalíme svůj raneček a půjdem domů zas, všecko jde když se chce, za ruce se vezmeme, a na troskách ghetta budeme se smát..."
Smekám před všemi, co měli vůli, sílu a přežili...
Moc hezky a čtivě napsaný příběh, chvílema smutný, až jsem slzy ronila, chvílema milý a dojemný.. každopádně je mi smutno z představy, že někdy někde byly (nebo nedejbože jsou) děti, které musely prožívat podobné situace, které jsou popsány v této knize..
Poslouchala jsem audio verzi a musím říct, že jsem se pobavila.. jsem zvědavá, jak se soužití bude vyvíjet, takže se pustím do druhého dílu.. a ještě musím podotknout, že načtení paní Janou Plodkovou je dokonalé!!!
Mě se kniha líbila.. čtivý, napínavý, poučný příběh a navíc pro mne s překvapivým koncem..
Brutální, neuvěřitelné, kruté.. nicméně mě ani jednou nenapadlo knihu odložit.. dočetla jsem a jsem za to ráda.. ale upřímně, nevím jestli budu chtít vidět filmové zpracování.