Andrea7272 komentáře u knih
Zase parádní díl. Napínavé a taky pěkně zamotané, ale jako vždy vše do sebe zaklaplo , jak mělo :-)
Lottie už byla trochu klidnější a i celkem občas milejší na sympatického Boyda :-)
No už by bylo na čase si svůj život konečně vyjasnit a říct " ANO " !!!!
Mám ráda tuto sérii a hlavně Ninu !!!
3. díl nezklamal. Dobrý příběh, těším se na další díl :-)
Napínavé , trochu dlouhé, ale čtivé doporučuji !!!!
Super série, moc hezky se čte, příběhy fakt zajímavé!!!
Ten konec tedy …. S tím jsem vůbec nepočítala …
Snad nás autor nenechá dlouho čekat :))
Super čteníčko. Bylo to napínavé od samého začátku až do konce. Pravda,trochu zamotané , ale vše do sebe zapadlo. Jdu na další díl Hypotéza zla !!!!
Také jsem si čtení užila - bylo to super čteníčko. Doporučuji :-)
Tedy to byla jízda !!!! Konec úplně nečekanej, ale naprosto skvělej , no to nevymyslíš :-) Poe s Tilly bezva parťáci , miluju je !!!! Steph mi tedy hodně překvapila , že v jejím stavu toho tolik zvládla…… nebudu prozrazovat , zkrátka do toho musíte jít a přečíst , stojí to fakt zato!!!!!!!
Příběh zajímaví až brutální, sympatické postavy a rozuzlení velice zajímavé. Doporučuji :-)
Tak za mě zklamání. Žádné napětí nic.... klasická detektivka...
Joona Linna je prostě Joona Linna :-)
Miluji tuto sérii a hlavně Tilly je boží :-))
Tento díl byl, ale slabší. Jak je tu psáno chybělo napětí a pořádná napínavá akce, pro mě trochu zklamání.
Ale nezoufám a na další díl se moc těším !!!!
Tento díl se mi opět líbil,jako ty tři předchozí :-) Vraha jsem neuhodla vůbec jsem netušila, kdo to je... Trochu jsem čekala, že tam bude trochu víc o Markovi a Lasley :-) jinak úžasný zvraty,napětí,kniha se nedala odložit. A taky jsem vůbec netušila,že vůbec nějaká Sirenomelie existuje. Série se mi moc líbila mohu jen doporučit fakt pecka. K autorce se stopro vrátím !!!!
Tak zase jen pochvala !! 3.dil a zase ,dobře se četl,akce a napětí. Jen už se těším až to ty dva dají koooonečně dohromady! Tedy aspoň v to doufám. Dávám opět plný počet a šupky do posledního 4.dílů !!! :-)
Pěkně čtení, napínavé a rozuzlení nečekané. Dávám plný počet.
První kniha od tohoto českého autora a prostě geniální. Detektiv Hank naprosto boží !!! Napětí, drsné a zápletku - no to nevymyslíš :-)
Super jdu na druhý díl .
Tedy fakt povedené a konec no tedy wauuu :-)
Těším se na další díl !!!!! Snad už v říjnu :-)
Za mě super, zase vymyšlené , promyšlené, prostě Barker!!!!
Přečtěte si :-)
Tedy to byla jízda :-) perfektně napsané, konec mě dostal - překvapivý !!!!! Jen nechápu, jak si někdo nechá takhle vymejt mozek !!!!!! Doporučuji .