Andrea7272 Andrea7272 komentáře u knih

Krvavé sestry Krvavé sestry Graham Masterton

Dobré čtení- moc mě Katie baví. Má, ale takovou smůlu v tom životě , že nejde přestat a vzít si jinou knížku. Dokud prostě nedočtu poslední díl a nedozvím se , jak to s ní dopadne musím číst dál :-) jdu tedy na další díl...... :-)

12.07.2021 5 z 5

Bílé kosti Bílé kosti Graham Masterton

Kniha se mi líbila, napínavá, drsná- prostě moje gusto :-)
Katyje sympatická a John taky. Tak snad to dopadne, jak si myslím.
Šup do dalšího dílu!!!!!

17.04.2021 5 z 5

Osudný pád Osudný pád Christina McDonald

Čtivá kniha , napínavá,ale hlavně dojemná na konci mne chytla za srdíčko .... dobře napsané, dávám plný počet!!!

15.11.2020 5 z 5

Pššt Pššt Mel Sherratt

Tedy velice suprová knížka. Jsem nadšená-opravdu dobře napsané ,četla se sama .Dej skvělý až úplně děsivý, jak se otec může chovat ke svým dětem ,zda tedy OTEC je to správné slovo!! Doporučuji a jedině plný počet !!! Za mě luxusní....musíte si přečíst :-)

11.05.2020 5 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Je to oddechovka,pěkně propletené,takové ze života. Natáčí se film,tak se moc těším :-)

11.10.2019 5 z 5

Sestry Sestry Bernard Minier

Minier nezklamal,opět hltající čtení. Skvělé doporučuji!!!

03.03.2019 5 z 5

Pohřbení andělé Pohřbení andělé Patricia Gibney

Super, Lottie je sázka na skvělé, napínavé počteníčko !!!

31.01.2024

Kopírák Kopírák Sam Holland

Konec překvapil a za mě super čtení :-)

05.04.2023 5 z 5

Tanec v ohni Tanec v ohni Graham Masterton

Další super díl této série :-) moc se těším na další pokračování !!!
Jen pejsanů je mi líto , jako pejskař, který má kolem sebe v rodině tolik hafíků, to těžce nesu :-(

15.01.2022 5 z 5

Propast smrti Propast smrti Robert Bryndza

Robert nezklamal , jako vždy :-) Napínavé, zamotané , konec překvapivý!!!! Za mě pět hvězd a doporučuji !!!!!!

21.11.2021 5 z 5

Zmizelá apatykářka Zmizelá apatykářka Sarah Penner

Za mě super :-) dobře se četlo a příběh, který se protína součastností s minulostí je hezký :-) mohl se opravdu stát :-) dávam plný počet a pokud autorka napíše další knihu určitě po ni sáhnu :-)

05.10.2021 5 z 5

Bestie Bestie Mark E. Pocha (p)

Hodně drsné, ale fakt drsné!!!!! Kruté, úchylné až se mi nechce věřit, že opravdu takový magor existoval nebo někde podobný existuje !!!! Opravdu pro silné povahy, ale stálo to za to ..... :-)

26.08.2021 5 z 5

Strašák Strašák Frank Goldammer

Napínavé, netušila jsem do poslední chvíle , kdo by takové zvěrstva mohl dělat. Doporučuji a dávám plný počet :-)

05.08.2021 5 z 5

Výkupné pro krále Výkupné pro krále Graham Masterton

Zase výborný díl !!!!! S Kati to v soukromý začíná být napínavé, tak se těším:-) hupky na další díl , těšte se i vy :-)

13.06.2021 5 z 5

Patříš mi Patříš mi Mark Tilbury

Za mě plný počet. Napětí a čekání ,jak to vlastně celé dopadne. Doporučuji :-)

25.04.2020 5 z 5

Bez duše Bez duše Martin Stručovský

Super česká krimi. Dobrá zápletka, kniha se četla sama a bavila mě hlavně ty česká jména. Doporučuji a dávám plný počet a šupky do dalšího dílu :-)

09.04.2020 5 z 5

Smrtící tajnosti Smrtící tajnosti Robert Bryndza

Zase opět skvělé čteníčko,napínavé od začátku do konce!! Těším se na další. Můžu jen doporučit !! Za mě plný počet hvězd.

25.03.2019 5 z 5

Clona Clona Samuel Bjørk (p)

Mě se líbila .Bylo to napínavé, čtivé čtení.Těším se na další.

15.03.2019 5 z 5

Když se nikdo nedívá Když se nikdo nedívá Jennifer Hillier

Také bych se spíš přiklonila k dramatu než thrilleru , ale myslím , že se povedl :-)
Zkusím určitě další knihu od autorky !

24.08.2023 4 z 5

Král Král Devney Perry

Není to zrovna můj šálek , ale dočetla jsem. Takové pohodové čtení na léto.

16.08.2023 4 z 5