andream andream komentáře u knih

Holčička, která nechtěla vyrůst: můj boj proti anorexii Holčička, která nechtěla vyrůst: můj boj proti anorexii Isabelle Caro

Když si člověk uvědomí, že se to opravdu dělo, je to šílené... čte se dobře, jen jakoby ji psalo opravdu to malé děvčátko, bez detailů, bez emocí....za přečtení určitě stojí, ale čekala jsem od ní mnohem více.

29.10.2014 3 z 5

Pod kupolí Pod kupolí Stephen King

Neuvěřitelně čtivé, napínavé,těžko se od knihy odchází a velice snadno se přejíždějí stanice ve vlaku...kdo nečetl neuvěří...co dodat,přečtěte a uvidíte sami..budete žasnout,jako já -))

14.10.2014 5 z 5

Kdo miluje nejvíc Kdo miluje nejvíc Tess Stimson

Moc pěkná oddychovka, dobře se čte, určitě stojí za přečtení.

28.08.2014 5 z 5

Diagnostika karmy 2 - 2. část: Čistá karma Diagnostika karmy 2 - 2. část: Čistá karma Sergej Nikolajevič Lazarev

Neskutečná kniha, odpoví na mnoho otázek, určitě doporučuji všem, kdo jsou na její čtení připravení

29.07.2014 5 z 5

Hlad naděje. Příběh o nemoci a uzdravení – Deník hladovějícího Hlad naděje. Příběh o nemoci a uzdravení – Deník hladovějícího Rosťa Zabloudil

Velice zajímavé čtení, velká část psaná formou deníku, neskutečně zajímavé a inspirativní. Určitě stojí za přečtení.

29.06.2014 5 z 5

Pán hor 1 Pán hor 1 Hana Marie Körnerová (p)

Bohužel jsem nedočetla, pohádka s předvídatelnýmizápletkami, na mě moc jednoduché čtení které mi nic nedalo, čekala jsem víc...

10.06.2014 3 z 5

Debordelizace hlavy Debordelizace hlavy Ivo Toman

Jednoduché, zajímavé, doporučovala ybch aby si ji každý přečetl , povinně -))

02.06.2014 5 z 5

Máš mě vůbec ráda? Máš mě vůbec ráda? Zuzana Peterová

Stryl psaní je dobrý, kniha se mi líbila od této autorky asi zatím nejvíc, i kdyč čekala jsme malinko více, větší hloubku...

21.05.2014 4 z 5

Deník alkoholičky Deník alkoholičky Zuzana Peterová

Dobře a rychle se čte, bohužel mě zklamal povrchní, plytký náhled...určitě by šlo lépe postavy propracovat, například manžela a pod.

21.05.2014 4 z 5

Příběhy zraněné duše: z deníku psychoterapeutky Příběhy zraněné duše: z deníku psychoterapeutky Zuzana Peterová

Zajímavé, přečteno jedním dechem na jeden zátah.... doporučuji

17.05.2014 5 z 5

Manželka, která utekla Manželka, která utekla Tess Stimson

Velice dobře se čte, jako nenáročná oddechovka super. Škoda toho konce, ten byl fakt krapet mimo mísu.

01.05.2014 5 z 5

Zakázaná přitažlivost Zakázaná přitažlivost Kateřina Petrusová

Tak musím přiznat že jsem ani nedočetla - plytké, nesedí mi forma psaní, na mě moc sprostých slov které prostě ruší... nic mě nenutí dočíst do konce, jsem opravdu zklamaná, na to jaké se tu pějí chvály.... Nebezpečná láska byla suprová, strhující a nešlo od ní odejít, od tohodle 3. dílu odcházím ráda...bohužel.

26.04.2014 2 z 5

Báječný trest Báječný trest Bohumil Nohejl

Právě čtu každý večer mému 9ti letému synovi, moc se mu líbí. Mě se líbila asi ještě kapku víc když jsem ji v dávném středověku hlatala sama - před cca 30 ti lety.... je bezva a ráda se k ní po letech zase vracím.

07.04.2014 5 z 5

Taťána a Alexandr Taťána a Alexandr Paullina Simons

Neskutečně čtivé, napínavé, jednoznačně doporučuji všem.

06.04.2014 5 z 5

Letní zahrada Letní zahrada Paullina Simons

Poslední díl...docela mi bude po Tatáně a Alexandrovi smutno...Krásně se to četlo, i když kdyby v tomhle dílu nebyl tolikrát hlavním hrdinou penis, vůbec by mi to nevadilo. Také mě rušily kapitoly věnované dětství Tatány- ty jsem přeskakovala. Přesto moc čtivá knížka, od které se ke konci prostě nedalo odejít, celkově hodnotím celou trilogii jako parádní a všem doporučuji.

06.04.2014 5 z 5

Měděný jezdec Měděný jezdec Paullina Simons

Velice čtivá kniha, která chytne a velmi těžko se od ní odchází. Trošku kazí dojem špetka červené knihovny ale ke konci knížka zase nabírá grády, takže ze mě jednoznačně doporučuji. Hned se vrhám na druhý díl -))

10.03.2014 5 z 5

Jak jsem se zbláznila Jak jsem se zbláznila Ivanka Devátá

Perfektní knížka, nadhled, humor, krásná čeština. Doporučuji.

01.02.2014 5 z 5

Zápisník jedné lásky Zápisník jedné lásky Nicholas Sparks

Za mě úžasná kniha, sice jdnohubka přečtená běhěm jednoho dne, ovšem velice silný příběh. I přes to že to tda v komentářích často čtenáři hodnotí jako přeslazené, moc romantické a pod., pro mě hluboké a nutící ke konfrontaci a přemýšlení.... Líbila se mi a doporučuji přečíst -)

28.01.2014 5 z 5

Doktoři Doktoři Erich Segal

Bezvadné čtení, chytne od začátku a nepustí, je velice čtivá a špatně se od ní odchází. Určitě všem doporučuji, stojí za přečtení a myslím, že jsme ji určitě nečetla naposledy.¨, je velice výživná, ani jedna věta není zbytečná, paráda.

27.01.2014 5 z 5

Padesát odstínů svobody Padesát odstínů svobody E. L. James (p)

Je tolik zajímavých knížek, které chci přečíst že touto knihou určitě nebudu ztrácet čas a po 100 stránkách odkládám, na to si fakt mého času vážím, abych ho věnovala takové slátanině. Ač se mi první díl líbil, toto je naprosté zoufalství.

14.01.2014