andy_nejedla andy_nejedla komentáře u knih

Mary Poppins se vrací Mary Poppins se vrací Kathy McCullough

Po pravdě nechápu nízké hodnocení! Mně knížka připomněla dětství, díky ní jsem si vzpomněla na Mary Poppins.

25.12.2021 5 z 5

Deník pražského studenta Deník pražského studenta Pavel Kos

Příjemná oddychovka pro lidi, co také studovali. Doporučuji, určitě se v knize najdete.

08.07.2021 4 z 5

Slunečná 3 - Pokračování vašich oblíbených příběhů Slunečná 3 - Pokračování vašich oblíbených příběhů René Decastelo

Opět super čtení :-)

28.06.2021 5 z 5

Všichni dospěli Všichni dospěli Jami Attenberg

Kniha má dost nízké hodnocení, tak jsem měla strach, že se mi nebude líbit, ale opak je pravdou. Příběh Grety a Davida je dost dojemný a celkově Andrei vyprávění je fajn. Oddychovka na pár hodin.

15.03.2021 4 z 5

Kde příběh končí Kde příběh končí Alessandro Piperno

(SPOILER) Knížka se čte dobře, ALE příběh (nebo příběhy) je takový zvláštní. Moc postav, které jsou v knize rozvíjeny, tudíž je vše takové nedokončené. Během knihy mě napadlo, že tohle může skončit jen smrtí všech a nebyla jsem tak daleko od pravdy. Tak moc byla tahle zvláštní kniha předvídatelná. Konec knihy a odjezd do Izraele jsem absolutně nepochopila.

12.03.2021 2 z 5

Muž na vodítku Muž na vodítku Esther Vilar

Vím, že je kniha z jiné doby, než jaká je nyní, ale co je moc, to je moc. Celou dobu jsem čekala, kdy nastane ta vtipnost knihy, ale ta se nedostavila. Překvapila mě celkem dobrá hodnocení tu, ale bohužel se k nim nepřidám.

09.03.2021

Slunečná 2 - Pokračování vašich oblíbených příběhů Slunečná 2 - Pokračování vašich oblíbených příběhů René Decastelo

Opět přečteno jedním dechem. Skvěle mi kniha připomněla díly seriálu, které jsem si už moc nepamatovala.

19.01.2021 5 z 5

Dámská volenka Dámská volenka Larissa Zageris

Přečteno? Nebo ne? Těžko říct. Na jednu stranu jsem ráda, že jsem si přečetla "jeden" příběh. Zároveň mě napadlo, číst další (prostě jít jinudy), ale zas tolik mě příběh neuchvátil.

27.12.2020 3 z 5

Pýcha a předsudek (převyprávění) Pýcha a předsudek (převyprávění) Gill Tavner

Nevím, jestli prostě nejsem na klasiku nebo je převyprávění tak špatné. Nicméně po tomhle si jen tak originál nepřečtu.

24.10.2020 1 z 5

Vandal a já aneb Kůň pro radost Vandal a já aneb Kůň pro radost Hana Hozová

Ze začátku mě kniha bavila, ale asi v půlce knihy mě to bavit přestalo, protože vyprávění je furt stejné a člověka to nebaví.

16.10.2020 2 z 5

Miluji tě k zbláznění Miluji tě k zbláznění Andrews McMeel

Roztomilá knížka zamilovaných citátů :)

02.06.2020 4 z 5

Osobní asistentka Osobní asistentka Renée Knight

Kniha se četla dobře a rychle, příběh měl dobrý námět, ale kniha Dokonalý cizinec se mi líbila podstatně víc, tak jsem měla na tuhle asi příliš vysoké očekávání.

30.04.2020 2 z 5

Malá kniha pozitivity Malá kniha pozitivity Lucy Lane

Některé věci už dávno dělám, některé začnu, ale v knize jsou i takové, které jsou velmi naivní.

24.04.2020 4 z 5