AnetaKor

No, špatně vykradeny Sherlock Holmes, včetně houslí...

Zajímalo by mě, jestli se nekdy dožiji pádu režimu v Severní Koreji....

Kdo zachrání jeden lidský život, zachrání celý svět.

Me se to velmi líbilo. Určitě bych dílo neoznačila za instantní román, protoze já bych nic takového dohromady nikdy nedala. A že je to román, no a! I tak si myslím, že vypovídající hodnota je obrovská.

Myslim, že tohle je daleko důležitější než souřadnice koncentračních táborů a přesné popisy jaderných zbraní.

Knihy od Patrika Hartla jsou čtivé. Nemusí se vám úplně líbit hlavní hrdina, zápletka, některé pasáže, ale stejně ji dočtete, proto jsou prostě čtivé. Myslím, že to je velký kus umění.

(SPOILER) Mám pocit, ze mě ten zatracený chlap pronásleduje. Možná právě toto je podstatou víry v duchy - přítomnost mrtvých ve snech živých.

To znamená, že jsi viděl kolem sebe pobíhat lidi se zbraněmi a střílet po sobě? Jo, pořád. Cool.
Trochu jsem se pousmál...

(SPOILER) SPOILER!!!
Vlastně se stalo to, co je v jejím světě normální.

Jako kdybyste zjistili, že vaše milovaná prababička, která vám tajné dávala bombony, byla superhrdinka, co pravidelně zachraňuje svět.

Psáno zvláštním minimalistickým stylem, kdy dostáváte jednu porci syrovosti za druhou.

Místy máte pocit, že se až po krk noříte do bažiny beznaděje, ze které vás tahá růžová mašle olepená cukrem.

Ano, je to trochu jiné, než jeho starší díla, ale pořád to má hodně co do sebe.

Tvůj život se může změnit během jediné minuty. To si zapamatuj. Mezi dvěma nadechy se může píseň zastavit.

Film je nesmrtelná klasika, ale tohle je ještě o kalorií lepší. Na cely příběh máte najednou další pohled. Při čtení máte celou dobu úsměv a úplně cítíte tu vůní květin, svěžest vetriku, chlad vody...