Anette_De

A mně se to líbilo. Není to sice žádné veledílo, ale jako oddechovka, proč ne? Ráda se pustím do dalších dílů.

Kniha se mi líbila, ale jednu hvězdičku uberu za trochu pomalejší a utahaný začátek. Tahle kniha není horor ve smyslu hodně krve nebo duchařiny, ale spíš na psychiku. Nebo alespoň na mě tak působila. Sledovat jak se ze statného, nebojácného chlapa stává postupem času a okolností hromádka neštěstí na mě působí více znepokojivě něž kdejaká duchařina. Právě díky tomuhle aspektu se pro mě kniha stala velice čtivou a opravdu jsem ji nemohla odložit dokud jsem nedočetla poslední větu.

Tak tohle? Miluju to, vážně. Autorův styl psaní naprosto výborný. Co se týká sprostých slov ty tam prostě tak krásně pasují. Romantická linka nevyčnívá nad hlavním příběh a také tam dokonale pasuje. A ten konec? Pane autor, co mi to děláte?
Pět hvězd je na tuhle knihu (a celkově sérii) opravdu žalostně málo.

Miluju to! Vážně. Lepší zakončení celé téhle série nemohlo být. Navíc jsem velmi potěšená, že hlavní hrdinka nakonec skončila s mým favoritem.

Ze začátku jsem hlavní hrdinku prostě nemohla vystát a myslela jsem si, že tuhle knihu na nějakou dobu odložím. No pak jsem zatnula pěsti a četla dál a dál. Nelituji toho. I když mě stále hlavní hrdinka místy hodně štvala knihu jsem si i přesto moc zamilovala. Pro někoho možný spoiler, ale v prvních dílech jsem o vítězce pro Maxona měla jasno, ale teď vážně netuším. Erik nebo Kile. Oba jsou moje velká srdeční záležitost.

Tak tohle byl snad nejlepší díl. U konce jsem upustila i slzu. Moc krásné.

První kniha od této autorky a určitě ne poslední! U některých momentů v knize mě opravdu mrazilo. Detektivní linka také výborná, takže můžu jen a jen doporučit!

Nádherná knížka od které se prostě nedalo odtrhnout! Přečteno během pár dní a hned se vrhám na pokračování.

Když jsem tuhle knížku začala číst, tak jsem byla trošku v obavách co čekat. Ale bože můj, to je tak dokonalé! Poznámky pod čarou, které vadí spoustě lidem, jsem já naopak uvítala. Hlavní hrdiny jsem si nesmírně zamilovala, hlavně Trica.
Konec mě naprosto překvapil a nutně, ale opravdu nutně potřebuji druhý díl!

Miluju to! Naprostá paráda stejně jako první díl. Napětí od prvních stránek. Hlavní postavy jsem si zamilovala ještě víc. Pět hvězdiček je na tuhle knihu opravdu málo. Doporučuji!!

První díl se mi líbil o něco víc, ale i tak to bylo velmi příjemné čtení.

Velice milé, příjemné čtení. Krásný příběh, sympatické postavy. Doporučuji.

Kdyby to šlo, tak na tuhle knihu dám klidně deset hvězdiček (vlastně i víc). Naprosto nádherně vykreslený svět, ve kterém se celý děj odehrává. Hlavní postavy jsem si nesmírně zamilovala, hlavně teda postavu Jase. Konec je sice možná pro někoho předvídatelný již od začátku, ale to mě od čtení neodradilo ba naopak. Jediné co mi trošku vadilo, bylo množství gramatických chyb, ale i tak, už se těším až se vrhnu na další díl.
Každopádně po dočtení druhého dílu se ráda pustím do série Kroniky pozůstalých.

Díky téhle knize jsem konečně našla žánr, který je k mému čtenářskému srdci nejblíž. Trochu jsem se bála té obrovské reklamy, která se valila ze všech stran, ale nakonec kniha i tak stála opravdu za to. Hlavní hrdiny jsem si okamžitě zamilovala, no vlastně i některé vedlejší. Za mě můžu knihu jenom doporučit!

Na knihu jsem se moc těšila, protože mi byla doporučována ze všech stran. No, za mě musím říct, že to bylo zklamání. Do čtení jsem se musela vyloženě nutit a dočetla jsem ji jen proto, že nemám ráda nedočtené knihy. Hlavní hrdinka mi místy hodně lezla na nervy. Nicméně se i tak pustím do další autorčiny tvorby a uvidíme, třeba to tentokrát dopadne lépe.

Po přečtení několika detektivek jsem usoudila, že to opravdu nebude žánr pro mě. Přesto jsem dala na doporučení kolegyněk z práce a knihu si přečetla. Lituji jen jedné věci, a to té, že jsem po knize nesáhla dřív. Dlouho se mi nestalo, že by mě kniha uchvátila po přečtení prvních pár stránek. Kdybych mohla dát více hvězdiček určitě to udělám.