angelbooks angelbooks komentáře u knih

Tajné sestry Tajné sestry Amanda Quick (p)

Opět kniha, která nezklamala. Občas mě tam tedy vadilo chování hlavních postav, ale to se dalo přehlédnout :).
Jsem ráda, že jsem o vrahovi nevěděla někdy v půlce knihy, ale až ke konci. Někdy se mi stalo, že byl vrah dopadnout v polovině příběhu a mě už to ke čtení tolik netáhlo.
Doporučuji :).

13.06.2017 5 z 5

Kolotoč přání Kolotoč přání Nora Roberts

Úžasná kniha :). Nebýt toho, že jsem byla v práci, dočetla bych ji během jediného dne. Líbila se mi špetka duchařiny, správně tu knihu ''okořenila'' :D.
Co se mi ale nelíbilo, byly chyby. Pak už jsem se je snažila nevšímat, ale byly vidět na první pohled. A občas jsem si musela větu přečíst víckrát, abych ji pochopila.
Ale i přes tyto chyby, knihu doporučuji.

13.06.2017 4 z 5

Mezi elfy proti své vůli Mezi elfy proti své vůli Sandra Regnier

Kniha mě dokázala bavit celou tu dobu, kdy jsem ji četla.
Kupodivu, i když už jsem byla za půlkou a nestala se očekávaná situace (na kterou jsem myslela, snad už od začátku), mě kniha nepustila.
Strhávám půl bodu, kvůli konci. Byl hrozně, hrozně, hrozně moc urychlený.
Bohužel tady nemůžu dát 4,5 tudíž dávám 4, ale knihu vřele doporučuji.

04.06.2017 4 z 5

Jezero naděje Jezero naděje Dorothy Garlock

Úžasná kniha.
Už dlouho jsem se už čtení tak nenasmála, ale stejně tomu něco chybělo.
Kniha mě tolik nechytla, jako spoustu jiných, ale i tak ji doporučuji :).

29.05.2017 4 z 5

Nebezpečné útočiště Nebezpečné útočiště Nora Roberts

No... nevím, nevím... Tento díl nebyl úplně nejlepší, ale ani nebyl ten nejhorší :).
Většinou mě příběh bavil, i když jsem ze začátku a pak skoro na konci trochu přeskakovala stránky.
Coop byl jako postava takový... neobvyklý? teď mě jiné přirovnání opravdu nenapadá :D. A u hlavní hrdinky jsem měla taky zvláštní, neobvyklý pocit. Prostě to nebyli podobné postavy, na které jsem u N. Roberts zvyklá :), ale i tak to byl lepší průměr, nejradši bych dala 3,5 hvězdičky, což bohužel nejde :/ :D.

19.02.2017 4 z 5

Rudý šál Rudý šál Nora Roberts

Úžasná kniha, jediné co mě nebavilo, bylo přibližně 10 stránek ke konci, než už konečně začali pátrat po pachateli...
Zdálo se mi, jakoby se to autorka snažilo protáhnout než ho policii a FBI chytne :D.
Je škoda, že toto není série. Docela mě zajímá, co se stane s tou novinářkou :).

15.02.2017 5 z 5

Nocí zlomená Nocí zlomená Patricia Briggs

Úžasný díl. Čtení jsem si moc užila a kolikrát jsem se opravdu hodně zasmála :D.
Sice mě štvala Adamova bývalá žena, ale což, s tím nic nenadělám :D.
Opravdu doporučujI celou sérii, kamarádka ji taky četla a to dokonce 2x. Já se na ni začnu asi znova chystat :D.
DOPORUČUJI :)))

18.01.2017 5 z 5

Šepotání Šepotání A.G. Howard (p)

Páni... jedním slovem Páni :D a do třetice opravdu PÁNIII :D.
Líbilo se mi, že v sobě měla kniha některé z postav z Alenky v říši divů, píšu některé, protože občas jejich charakter neodpovídal těm postavám z Alenky v říši divů.

Kniha sama osobě vás chytne a nepustí. Sice jsem prvních 20-30 stránek pochybovala o ději, ale dokud nedočtu takovou třetinu knihy, nikdy děj neodsoudím. Mám totiž zkušenosti, že vás kniha ze začátku až MOC napíná :D.
Šepotání rozhodně doporučuji, nepustí vás to, dokud nedočtete aspoň půlku knihy :D.
ps: díky bohu, že jsme měli suplování, jinak bych četla i při hodině :D.

15.12.2016 5 z 5

Předurčena do hrobu Předurčena do hrobu Jeaniene Frost

Až na tu část kdy spolu nebyli to byl další úžasný a strhující díl :).
Doporučuju :).

Svůdné nebezpečí Svůdné nebezpečí Wendy Higgins

Bohužel musím druhému dílu odebrat jednu hvězdičku, knihu dávám do doporučených, ale něco mi v příběhu chybělo, a to něco si sebou vzalo i tu hvězdičku :/, tak uvidíme jaký bude závěrečný díl :).

14.09.2016 4 z 5

Zabít nebo milovat Zabít nebo milovat Kresley Cole

Úžasná kniha, stejně jako další příběhy i tahle je boží :D :).
Knihu doporučuju, nepustím vás dokud ji nedočtete a najdete v ní všechno, co po podobné knize budete chtít :).

Hlad jako žádný jiný Hlad jako žádný jiný Kresley Cole

Pecka :D klidně bych si tu knihu přečetla znovu :D. Je to opravdu skvělý příběh a navíc v něm jsou upíři :D jedna z mých oblíbených fantasy postav :D.
Vřele doporučuju :).

Polibek hříchu Polibek hříchu Keri Arthur

Protože jsem si až po víc než roce všimla, že jsem pod tuto knihu nevložila komentář, tak to bude hodně stručné,
Určitě knihu doporučuju, je to napínavý děj, který vás od sebe prostě nepustí :D, za mě určitě 5hvězd.

Sen v bílém Sen v bílém Nora Roberts

Další poutavý příběh, který vás chytne za srdce. I když ji doporučuji a dávám 4 hvězd, nějak mě netáhne chuť, přečíst si další knihy. I když je možné, že si je v budoucnosti přečtu :).
Ještě menší poznámka, tu jednu hvězdičku ubírám za začátek. Zdálo se mi, že autorka nevěděla, jak začít příběh a tak jsem prvních 40-60 stránek spíše proletěla :).

11.09.2016 4 z 5

Dlouhá noc Dlouhá noc Amanda Quick (p)

Tuhle knihu jsem kupovala mamce, která je milovnice A. Quick a, i když mám oblíbenější autorky, tato má v mém seznamu autorek románů také své místo.
Kniha měla všechno, co jsem hledala. Poutavý děj, romantiku, humor. Všechno jsem v ní našla a proto se myslím, že pokud by to šlo, dala bych této knize více hvězd.
Takto jí můžu dát 5hvězd + mé doporučení :). Nudit se rozhodně nebudete.

Zrádná věrnost Zrádná věrnost Nora Roberts

Nejprve mě zaujala obálka, jsem milovnice koní a to byl jeden ze dvou důvodů.
Druhý byl samozřejmě jméno autorky :).
Příběh byl opravdu zajímavý, a docela i překvapivý.
Zajímavé bylo i prostředí dostihů.
Určitě doporučuju :).

Zkouška důvěry Zkouška důvěry Nora Roberts

Je to další skvělý výtvor, který se může zdát odpočinkový, ale když otočíte stránku, zjistite, že neotáčíte první stránku, ale poslední :D :).
Dokonce jsem ji i četla v autobuse, což většinou nedělám, protože za těch 15 minut toho moc nenačtu, ale tato kniha mě od sebe opravdu nepustila :D.
Doporučuju :).

V pravou chvíli V pravou chvíli Nora Roberts

Opět další skvělý román od N. Roberts. Vřele doporučuju, nudit se rozhodně nebudete.
5 hvězd je opravdu zasloužených. Klidně bych si ji přečetla znovu, a nejspíš to i brzo udělám :).

Borec Borec Julie Garwood

No, až na část, kdy Finn na krátko odešel od Peyton a já ho chtěla majznout tou knihou po hlavě :D to bylo zase něco. Opravdu něco, co nejde vyjádřit slovy. Musíte si to přečíst sami, aby jste věděli o čem mluvím :).
Vřele doporučuji :).

Ve víru rocku Ve víru rocku Katy Evans

Touto knihou rozhodně neztratíte čas. Je to bomba vložená na papír.
Děj Vás vtáhne do děje a nepustí vás, dokud ji nedočtete.
Na začátku jsem se sice bála, že to neskončí tak, jak to skončilo, ale mé obavy byli zbytečné :).
Lituji jedině toho, že jsem na ni neměla tolik času :D.