anisek989

Moje první 'nesbovka' a vlastně i uplně první detektivka ale naprosto mě tohle dostalo. Chystám se zkouškový přežít díky Nesbovi a Harry Holeovi.

Adělé a demoni mě hodně dostali a přečetla sem je skoro naráz.. Ale tohle bohužel, vůbec mě to nezaujalo a nezačetla sem se.

Po shlédnutí filmy jsem se na tuhle knížku vážně těšila.. Ale je tak hrozně nudná ! I když je to sci-fi tak mi to přijde až moc absurdní - děti, kterým není ani 10 let ?.. Vážně ? Za mě nic moc a vyhrál to film.

Moje první "brownovka". A hodně se mi tenhle nápad líbil, ani tak moc přehnaný jako tady někteří píšou mi to nepřišlo.

Podobenství komunismu/ totality - fajn.. Ale nějak jsem od toho čekala víc. Stručná historie nástupu a průběhu kominismu jen převedená na zvířátka. Bohužel asi budu za vyvrhele ale pro mě si víc hvězd nezaslouží.
1984 mě oslovilo mnohem ale mnohem více.

Nic moc nového než ve Smrti krásných srnců a Jak jsem potkal ryby jsem se nedověděla..

Hrozně zdlouhavá knížka a asi jediná, která mi trvala přečíst tak neskutečně dlouho.

Až do posledních cca 20 stránek jsem naprosto netušila o co v týhle knížce vůbec jde.

Klasika.. ale musím přiznat, že film mě zaujal víc. Především pan Hrušínský.

Nevim jestli to byla moje chyba nebo chyba knížky, ale přišlo mi to hrozně zmatený a lehce o ničem.. 3hvězdy jen proto, že Kunderu mám ráda.

Otu Pavla sem si bezhlavě zamilovala. Ikdyž o chytání ryb nic nevím a nebaví mě to tak tahle knížka mě podobně jako Smrt krásných srnců dostala.

Velmi působivá knížka, nečekala sem, že mě zrovna tohle dostane.

Jo bože ! Je to knížka pro holky no, je stupidní, neni až tak moc zajímavá a neni to literární skvost. To už všichni víme od prvního dílu. Ale kdo by nechtěl takovej sex ? Kvůli tomu se to čte a vy tu všichni pořád od prvního dílu čekáte, že to bude "NĚCO".. Tak to nečtěte když vám to nic neříká a nebaví vás to.
Ale fakt, že konec byl možná až moc sladkej.. A první díl je nejlepší.

Uprimne sem trpela pri cteni. Dalo mi to vazne zabrat se tim prokousat.

Na to jak je krátká mi běhal mráz po zádech až moc ;) A myslím, že sem dosud nečetla nic lepšího, co by zachycovalo válku a její utrpení na všem..
Super.