anishta komentáře u knih
Sice tady na mě bylo až moc intrik, pletichaření a politiky, ale i tak jsem si to užila. Nejvíce mě teda bavil asi pohled Ciri, ale je to dobrý, uvidíme co bude dál.
Po prvních dvou dílech seriálu jsem si říkala, že je třeba prvně nastudovat knižní verzi. Seriál se mi dost líbí, takže je jasné, že se mi o dost víc líbí kniha.
Musím říct, že je to celkem síla. Lyra je skvělá, svět s daemony je perfektní a celkově je to skvělý příběh.
Jsem zvědavá co bude dále.
Příjemná, vtipná a romantická oddechovka. Až na pár pasáží jsem se dobře bavila. Naťuknutí těžkých témat jako alkoholismus, dopad rozvodu rodičů na dospívající děti, příště je třeba ocenit, že to nebylo až tak růžové. Nejlepší však bylo poselství OTKy. Všichni jsme OTKy a je to úplně jedno. ????
Ach nebe. To byla krása! Jooo, bylo to předvídatelné, ale no a co! I tak jsem si užila každé slovo a miluju to!
Fakt jsem se musela na sepsání názoru aspoň trochu vyspat. Ve stínu Hvozdu se mi celkem dost dostalo pod kůži. I když jsem to četla nesnesitelně dlouho, tak stejně jsem se zamilovala.
Začátek byl takový pomalejší, ale naopak konec jsem se nastačila nadechovat, kolik se toho tam dělo.
Myšlenka lesa, který je plný zášti, požírajícího lidi. Miluju to. Akorát nevím proč, myslela jsem, že je to série, ale podle konce to tak nevypadá.
Tak jo, obálka je celkem děsivá, ale to nevadí. :D Každopádně mám ráda styl psaní autorky a hrozně ráda jsem se vrátila do Briaru k nové generaci fešáckých hokejistů. Nehorázně se těším na příběh Brenny.
Nebylo to špatné, ale asi mi už začíná vadit.... Kurec, to zas nemůžu napsat abych nic neprozradila. No, prostě mi to příjde trošku pořád dokola a myslím, že jsem lehce zmatená, že to nebylo vysvětleno a osvětleno do podrobností.
Oukej. Nejvíc WTF konec co jsem kdy četla. Jako sorry, ale to jsem nečekala.
Jako během čtení mi pár věcí úplně nesedělo, něco nebylo úplně vysvětleno, ale ten konec tomu dodal sakra korunu a vše vysvětlil.
Víte co? Mám chuť to okamžitě přečíst znova abych si více všímala podrobností.
Ouč, tak to mě rozsekalo... Skvělé srdcervoucí zakončení. Líbí se mi, že to nemá stoprocentní "hepyjend", ale prostě ... Dokonalost... Nemám slov...
Skvělé. není to dle mého "mainstreamové" čtení, ale dokáže velmi zaujmout. Ten svět je tak zvláštní, místy dost krutý. Autorka se nebojí mluvit o všem otevřeně. Dějově se toho moc neděje, a zároveň se toho tam děje hrozně moc. Sledujeme tři dějové linie a vlastně jen jednu. Dle mého velmi chytře napsaný příběh a jsem dost zvědavá co si autorka vymyslela v dalších dílech.
Asi jsem se zamilovala. Tohle bylo skvělé. Musím hned pokračovat. Nikdy jsem moc komixům nefandila, ale tohle? Paráda.
Tak zaprvé musím říct, že zbožňuji příběhy, kde se nepřátelství postupně mění v lásku a my pozorujeme, jak vlastně to pouto mezi postavami vzniká. Každopádně, tady to nebylo jenom o nějakém tvoření pouta. Kniha je napínavá a já jsem se nedokázala odpoutat. Autorka vytvořila zajímavý svět, který se mi hodně líbil. Líbilo se mi pojetí, že každý dar může být zároveň prokletím. Teď nějak nemám vůbec tušení, kam se může příběh stočit v druhém díle, ale jsem hodně zvědavá. Super!
Já nevím jak ostatní, ale já jsem těmito temnými a zvláštními verzemi pohádek unesená. Nejvíc se mi líbila poslední pohádka Když voda zpívá oheň, kde vlastně autorka vymyslela příběh, jak se z Uršuly (Ully) z Malé mořské víly stala ta zlá a temná čarodějnice. To bylo prostě super. A jelikož jsem posedlá Kráskou a zvířetem, tak se mi líbila i pohádka Ayama a trnitý les. Tahle kniha je prostě skvělá! ;-)
I když jsem se s tím trošku prala, četlo se to celkem pomalu a děj tvoří asi jen polovina knihy, tak jsem nadšená.
Autorka píše velmi květnatě, popisně, podrobně. Pocity z polibku popsány na jednu stranu atd.
Ale ten příběh! Nádhera! Konec je srdcervoucí a poslední strana je k mega k nas*ání. Prvně jsem si říkala, že tam vlastně není nikdo úplný padouch, že všichni "ti zlí", ať pro jednu nebo druhou stranu, měli ke svým činům pádné důvody, ale posledních pár stran mě přesvědčilo, že někdo je prostě zlý ať se stane cokoliv.
Rozhodně se těším na další díl, i když vím, že se zase budu prát s autorčiným obšírně popisným stylem psaní, tak se na to těším.
No ty kokso, tohle jsem opravdu nečekala. Očekávala jsem nějakou ztřeštěnou romantiku s praštěnou hlavní hrdinkou, ale tohle! To byla síla. Kniha mě roztrhla na malé kousky a pak mě zase slepila. Dlouho jsem takhle u knihy nebrečela. Skvělé...
Nečekala jsem tak silný příběh. Čekala jsem spis erotiku, ale v téhle knize se skrývá mnohem více. Opravdu podařený, vtipné, dojemné.
To bylo tak sladké, milé. Hodně moc jsem si to užila. Většinu knihy jsem zhltla na posezení. Tohle se moc povedlo a i když jsem to neměla v plánu, tak jdu hned na další díl.
To bylo milé, ale hrozná škoda, že to tak rychle skončilo, každopádně jsem dost zvědavá na další díly..
Velmi příjemná, čtivá jednohubka, ale chybělo mi tam nějaké větší "drámo" ma konci. Ale rozhodně mě celá kniha bavila, dvojice Erin Watt prostě nezklame.
Nebylo to spatné, ale předvídatelné. Některé momenty byly hodně úsměvné, ale jestli se k autorce ještě vrátím zatím nevím.