Anonymka1 komentáře u knih
Autorka mě velmi mile překvapila. Kniha byla propracovaná, napínavá a měla šmrnc. Určitě doporučuji!
Kniha s mi líbila, byla to taková letní ,,oddechovka" :)
Kniha byla pro mě spíše zklamáním, bylo jasné, kdo je vrahem. :(((
Kniha se mi líbila, byla to skvělá oddechovka, ale kdybych měla měla porovnat, tak se mi jednoznačně více líbila Eleanor a Park ♥
V knížce mi ale celkem vadily úryvky ze Simona Snowa. Ovšem to nic nemění na skutečnosti, že se mi kniha líbila.
(Tak co? Také jste si zamilovali Leviho? xdd)
Naprosto zbožňuji celou sérii Pupíků! Tudíž ani tento díl mě nezklamal. Doufám, že bude pokračování :))
Kniha se mi líbila, ale neřadila bych jí k lepší než byla kniha Deset malých černoušků. :)
Byla to bezva kniha se super dějem. Zajímalo by mě jenom, jak to dopadlo po tom, co tam přišel ten šerif. Jinak doporučuji.
Kniha mě nezklamala. Líbila se mi. Letní napínavý příběh, Autor mě opět nezklamal
Autorka se hodně vžívá do pocitů dítěte. Tím více je to pak emotivní.
Do poslední chvíle jsem netušila kdo je vrah. Poléval mě mráz po zádech. Jinak vřele doporučuji. Konec byl velmi překvapivý!
Kniha se mi moc líbila. Bylo to pohodové čtení o tom, jak se 3 nejlepší kamarádky vyrovnávají se vzájemnými podrazy a promícháním jejich životů. V této knize mi pouze vadila sprostá slova, ale v dnešní době už je to jedno každý tak mluví. Kniha se četla rychle.