Arsi Online Arsi komentáře u knih

Cilčina cesta Cilčina cesta Heather Morris

Nádherná kniha o kruté době. Stejně skvělá jako Tatér z Osvětimi. Byl to silný příběh o statečné dívce, která musela velmi rychle dospět. Doporučuji obě knihy přečíst, stojí za to.

26.05.2020 5 z 5

Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

Autor opět nezklamal. Napínavé, čtivé.

09.12.2019 5 z 5

V troskách tornáda V troskách tornáda Linda Castillo

I zatím poslední kniha ze série nezklamala. Opět skvěle napsané, napínavé. Doufám, že další pokračování na sebe nedá dlouho čekat.

29.11.2019 5 z 5

Mrtví promlouvají Mrtví promlouvají Linda Castillo

Tak jsem dočetla zatím poslední knihu ze série, která vyšla. Teď budu jen (ne)trpělivě čekat na další díly. Perfektně a napínavě napsané, jak jsme u autorky zvyklí. Těším se na další pokračování.

14.11.2019 5 z 5

Ztracené děti Ztracené děti Linda Castillo

Další skvělá kniha, která vtáhne a nepustí. Zajímavý a pro nás nepochopitelný život Amišů. A stejně tak skvělá Kate.

10.11.2019 5 z 5

Tatér z Osvětimi Tatér z Osvětimi Heather Morris

Nádherná kniha se silným příběhem. Rozhodně doporučuji k přečtení. Lidé by neměli zapomínat.

23.06.2019 5 z 5

Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Skvělá kniha, která nutí člověka k zamyšlení. Chvíli mi trvalo, než jsem se začetla, ale pak to šlo rychle, úplně mě kniha dostala. Krásná a smutná zároveň.

22.02.2019 5 z 5

Záhada na zámku Styles Záhada na zámku Styles Agatha Christie

Poirot je prostě klasika. Docela zamotaný příběh a hlavně - netečou tam potoky krve. Agatha Christie byla a je stále "královna detektivek".

24.07.2018 4 z 5

Ďábelské hry Ďábelské hry Angela Marsons

Detektivky s Kim mě dostaly. Opět strhují příběh, skvělá zápletka s Alex. Přečteno jedním dechem. Doporučuji.

25.04.2018 5 z 5

Němý křik Němý křik Angela Marsons

Kniha se mi moc líbila. Příběh měl spád, napětí plno zvratů. Těžko se od knihy odchází. Pro milovníky dobrých detektivek je to přesně to pravé a doporučuji si ji určitě přečíst.

18.04.2018 5 z 5

Zloba Zloba Chris Carter

Opět skvěle napsaná kniha. Měli jsme možnost nahlédnout do soukromí Roberta Huntera. Na všech jeho knihách je znát, že je Carter psycholog. Vše má perfektně propracované do detailů. Od knihy se nedá odejít, úplně vás vtáhne.
Po šesti knihách od Cartera si budu muset dát menší pauzu a číst něco méně drastického. Knihy od Ch. Cartera jsou opravdu skvělé a zasloužily by si víc než 5*.

30.12.2016 5 z 5

Pomocnice Pomocnice Freida McFadden

Geniálně napsaná kniha, doporučuji.

06.01.2024 5 z 5

Vražedná temnota Vražedná temnota Lisa Regan

Další skvělá detektivka, Lisa prostě nezklame.

26.10.2023 5 z 5

Poslední léto Poslední léto Karen Swan

Pěkný romantický příběh o divošce Effie. A poměrně dost zajímavostí o životě na skotském souostroví St. Kilda.

18.05.2023 5 z 5

Dirigentka Dirigentka Maria Peters

Nádherná kniha, přečteno jedním dechem.

13.03.2023 5 z 5

Když zpívají cvrčci Když zpívají cvrčci Charles Martin

Nádherná kniha, která se četla sama. Doporučuji

26.12.2022 5 z 5

Čtyři vichry Čtyři vichry Kristin Hannah

Krásná kniha, silný příběh z drsné doby, který mi jen tak z hlavy nezmizí. Doporučuji přečíst.

07.12.2022 5 z 5

Najdi mě Najdi mě Anne Frasier (p)

Skvělá detektivka, velmi napínavé. A věřit se nedá opravdu nikomu.

27.04.2022 5 z 5

Manželkou podruhé Manželkou podruhé Melanie Summers

Kniha mě chytla za srdce. Krásná a místy smutná. Je v ní hodně bolesti, ale i naděje a lásky.

25.04.2022 5 z 5

Zpřetrhaná pouta Zpřetrhaná pouta Linda Castillo

Opět skvělá detektivka, napínavá. Tentokrát se podíváme i do minulosti Kate.

01.04.2022 5 z 5