Arsi komentáře u knih
Kniha se četla sama. Ta paranoia mě tak dostala, že jsem přemýšlela, na co všechno jsem zapomněla. Úplně mě to vtáhlo. Hlavně v druhé polovině knihy se to pěkně rozjelo.
Moc jsem se těšila až si knihu přečtu. Úplně mě to dostalo. Úžasný a silný příběh, bylo to krásně zpracované. Rozhodně doporučuji.
Skvěle napsaná kniha. Přečíst si jí, je jedna z možností, jak se dozvědět něco více z historie. Myslím si, že o tragédii, jako bylo potopení lodi Wilhelm Gustloff, zas tak moc lidí neví. Je důležité znát i tyto hrůzy, které generace před námi prožily. Rozhodně doporučuji přečíst. Ruta Sepetys opět nezklamala.
Začala jsem to číst s tím, že čtu detektivku, ale časem jsem zjistila, že je to spíš krimiromán. Popis hrůzných událostí z padesátých let v Kanadě těžko nechá někoho chladným. Těžko se od knížky odchází. A ten závěr? Prostě si musím přečíst i pokračování, Smrtící DNA. Nelze jinak. Kdo se nebojí ať čte.
Vtipná, neuvěřitelná kniha se spoustou absurdit. Stoletý stařík byl o fous lepší, ale i tak jsem se dobře bavila. Kniha je vhodná na dovolenou, odpočinete si u ní.
Další skvělá kniha. Napínavá od začátku až do konce. Carter umí tak perfektně vše zkombinovat, že těžko někdo uhádne, kdo je vrah. Jako vždy dost morbidní, ale od knihy se nedá odtrhnout. 5 hvězdiček si rozhodně zaslouží.
Další skvělá detektivka s brilantně přemýšlivým detektivem Hunterem. Skvěle napsané, napínavé od začátku až do konce.
Těžko něco napsat k této knize. Nádherná kniha, která vás určitě chytí. Nedá se to moc slovy vyjádřit, prostě čtěte.
Celá série je skvělá, takže ani tato kniha není výjimkou.
Krásná kniha o životě zdánlivě rozdílných lidí a jejich osudech. Užila jsem si čtení.
Jako téměř všechny knihy od Roberts i tato byla moc pěkná. Čtení jsem si užila.
Perfektní kniha, moc jsem si čtení užila. Zajímavá zápletka a ještě zajímavější rozuzlení.
Krásný příběh o otcovské lásce. Kniha se mi moc líbila.
Skvělá knížka od které se těžko odchází. Napínavé od začátku až do konce.
Tak tahle kniha mě fakt bavila. Byla vtipná a správně praštěná Hazel mi docela zvedla náladu. Příjemná odpočinková četba.
Krásná kniha, která chytí za srdce. Kniha se silným příběhem. Moc jsem si jí užila.