ArwenAragorn komentáře u knih
Thriller nejvyšší kvality! Velice čtivý, úžasně propracovaný, napínavý, s dokonalou psychologií postav. Od první stránky chytne a už nepustí. A je to taky o velkém dívčím přátelství. Klidně bych dala dvojnásobek *, protože patří k tomu nejlepšímu, co jsem za poslední rok četla. A výborná je i obálka.
Solidní, čtivý a hodně krvavý thriller, který udržuje čtenáře v trvalém napětí. Za mě 5*.
Velice pěkný a čtivý příběh, jak už je u Roberta Craise tradicí. Elvise a Joea mám moc ráda, tentokrát k nim přibyl sympatický Scott James s úžasnou policejní fenou Maggie, která dodala celé detektivce ten správný šmrnc. Její vlastní pohled na věc (neboli "Maggie vypráví") je skvěle napsaný a rozhodně uvěřitelný.
Za sebe mohu knihu bez rozpaků doporučit.
Děs! Napínavý, místy drsný, brutální, místy hnusný, nechutný thriller. Ale je to jenom o obsahu. Nemůžu říct, že by autor psal špatně. Souhlasím úplně s hodnocením Jogese. Za ty pasáže, ze kterých se mně dělalo špatně ubírám jednu*.
Dvojka Milo a Alex jsou na stopě drzému vrahovi. Opět dobré čtení.
Psychiatrička Ellen Rothová má na klinice novou pacientku, která byla evidentně zneužívaná a bojí se Černého muže. Příští den však žena na klinice není a personál popírá, že by ji tam kdy viděl. Ellen začne ženu hledat, přitom začíná prožívat nejtěžší noční můru, kdy i ji honí Černý muž, potácí se ve svých představách, podezřívavosti a strachu o život.
K této knize jsem přistupovala obezřetně, protože první kniha, kterou jsem od autora četla (Temné šílenství) mě zase tak moc neoslovila. Ale tento příběh je strhující, skvěle psychologicky propracovaný, od začátku má spád a napětí, žádná hluchá místa. Po polovině přichází podstatný zvrat a pak - bingo- šokující konec.
Pro mě zatím nejlepší Cobenovka. Velice čtivá, má spád, napětí, spoustu zvratů a neuvěřitelně skvělý závěr. Přečteno za jeden den, nešlo číst v tahu, proto se kniha odkládala velmi těžce. Škoda, že máme jen 5 *.
Takový průměr. Červená knihovna s upozaděnou detektivní zápletkou. Nechtěla jsem knížku nechat nedočtenou, ale moc jsem se k ní nehrnula. O tom svědčí i výše hodnocení.
Věřím tomu, že knížka se stala bestsellerem. Myslím, že má všechno, co ji k tomu předurčuje. Čtivost, spád, napětí, atraktivní téma, luxusní závěr. Kim mně nevadila, jako některým čtenářům, přesto si neodpustím: Skutečně musí být téměř v každé kapitole "....Kim zvedla oči k nebi..."?
Určitě si ráda přečtu i další knihy od autorky.
Velmi dobře propracovaný příběh, v hodnocení souhlasím do puntíku s čefem.
Roztomilé městečko! Prvky hororu jsem teda v knize marně hledala, ale má napětí, spád, dost akce a závěr ještě vede člověka k zamyšlení. Nemám důvod nedat plný počet *.
Po prvních padesáti stránkách jsem chtěla knížku odložit, ale to by byla chyba! Příběh mě pak chytl a už nepustil. Bylo to napínavé čtení,které dovede Eriku až k tajemství o své matce, po dlouhá léta pečlivě ukryté. Výborná kniha a mě mrzí, že všechny od autorky mám už přečteny.
Moje druhá kniha od autora a bude poslední. Vážně nechápu, co je na jeho dílech tak mimořádného a proč je tak vysoko ceněný.
I tato kniha, jako myslím všechny od autorky, je velice čtivá, má spád, a ani mně nevadilo, že v ní nevystupuje obvyklá dvojka Jane a Maura. Děj se odehrává ve dvou úrovních- v současnosti a v období 2. světové války a těsně před válkou. Oba příběhy spojuje starý notový zápis a postará se o dostatečné napětí při čtení.
Souhlasím se spilče. Autorku mám v oblíbených, ale tahle kniha se neuvěřitelně vleče, je jako uměle natahovaná, byla jsem ráda, když jsem dorazila poslední stránku.
Jak píše Čef, brutální kriminální thriller. S Alexem navštívíme Afriku a dozvíme se tam o příšerných, drastických podmínkách života některých lidí, současně Alex pronásleduje vrahy, nad kterými drží ochrannou ruku na nejvyšších místech a kteří páchají nepředstavitelné zločiny, z nichž některé se Alexe osobně dotýkají. Alex si prostě v tomhle díle vytrpí tolik, jako snad nikdy ne. Kniha je čtivá, jako všechny od autora, ale tentokrát na to potřebujete silný žaludek.
Nebylo to tak špatné, ale nedávno jsem od autorky četla Závist a ta byla podstatně lepší. Jednu * proto ubírám.