ArwenAragorn komentáře u knih
Jedním slovem vynikající kniha, která se nedá vůbec odložit. Jak píše Šánka, lahůdka v detektivním žánru. Ještě lepší než první příběh série. Tentokrát se autoři kromě sériového vraha hodně věnují Vanje a pochopitelně je tady nepřehlédnutelný Sebastian, který je mně zase o chlup sympatičtější. Už se těším na další díl.
První díl detektivky mě hodně bavil. Vedle napínavého pátrání po vraždě mladého chlapce (s pro mě překvapivým závěrem) se autoři hodně věnují i postavám vyšetřovatelů, jejím vlastním problémům i vztahům mezi nimi. Kniha má spád, je čtivá,výborně propracovaná (postavy i děj), bez hluchých míst. Za sebe doporučuji a už se chystám na Učedníka.Tuším, že celá série bude skvělá.
Skvělé čtení! Shoduji se se všemi pozitivními komentáři na tuto knihu pana Cobena.
Skvělý thriller, kterému nechybí skutečně nic- napětí, akčnost, spád, dramatické finále. V četbě série Berger a Blomová budu určitě pokračovat a knihu doporučuji!
Oddechová detektivka, která se velmi dobře četla. Příběh byl netradiční svou zápletkou, ale uvěřitelný, podávaný s potřebnou dávkou napětí. A pak přišel dostatečně šokující závěr.
Za mě si kniha nálepku bestseller zaslouží, strávila jsem s ní příjemné chvilky (četla se vážně jedním dechem) a byla jsem zklamaná, když přišel závěr a já se s ní musela rozloučit.
Zpočátku se mně příběh docela líbil, ale asi posledních 100 stran je totálně ujetých a nepravděpodobných. Je to asi tak 3 a půl *.
Čtivá česká detektivka s dobrou zápletkou a překvapivým koncem.
Vynikající psychologický thriller! Z toho psychopata mně vážně vstávaly hrůzou vlasy na hlavě, děsila jsem se ho víc, než kdyby se jednalo o nějakého sériového vraha. Prožívala jsem s Grace každou minutu jejího utrpení.
Je to jedna z nejlepších knížek, které jsem v poslední době četla.
Co se děje za zavřenými dveřmi? To si musíte přečíst!
Výborný psychothriller. Začíná to jednou lží a další se na ni nabalují, ale až v úplném závěru se dozvíte PRAVDU. Od knihy se nedá odtrhnout, je velice čtivá a napínavá, kdykoliv jsem si myslela, že už vím, velice jsem se pletla. Vysoké hodnocení si kniha určitě zaslouží.
Je to moje první kniha od autorky na zkoušku (orientovala jsem se podle hodnocení mých oblíbených známých) a jsem spokojená. Je to taková oddechovka s kriminální zápletkou, ale vážně se moc dobře čte!
Skvělé čtení! Tak trochu mně to připomínalo Deset malých černoušků, ale severských a podstatně brutálnějších ( kam se hrabe mírná a decentní Agatha Christie). Opět akční thriller s pulzujícím napětím a uvěřitelným motivem, který v podstatě nejde odložit. Po Joonu Linnovi se mně už stýskalo a přestože některé z přechozích Keplerovic dílů se mně líbily víc, tato kniha si 5* určitě zaslouží.
Sucho je příběh o ošklivém zločinu na malém městě, o lidech, jejich přáních, touhách, naději či beznaději, tajemstvích, závisti i nenávisti. A do toho sužující sucho, které při četbě prožíváte společně s obyvateli městečka.
Příběh je dokonale propracovaný, postavy jsou věrohodně vykresleny, děj vás vtáhne a nepustí, napětí cítíte nad každou stránkou.
Na prvotinu je to skvělé, jedná se o nevšední čtenářský zážitek, za mě určitě plný počet * a doporučuji!
Nenáročná čtivá oddechová detektivka. Je moje první od autorky a ráda si přečtu i nějakou další její knihu.
Pro mě je to spíš taková oddechovka, ale pořád velice povedený román, kde není nouze o napětí, je tam dobře vystavěná zápletka a k mé spokojenosti tam není zase až tak moc romantiky, kterou zrovna nevyhledávám.U Sandry Brown jsem ochotná nějaké ty vášnivé scény ustát, pokud si příjemně počtu.
Vynikající, jedinečný thriller s opravdu šokujícím rozuzlením. Přečteno jedním dechem. Víc psát nemusím díky pochvalným komentářům, kterých se tady sešlo opravdu hodně. Takže určitě doporučuji a opět lituji, že máme k hodnocení nejvýš 5*.
Velice slušná detektivka, čtivá, s potřebnou dávkou napětí. Nevadilo mně vůbec, že vrah je známý prakticky od poloviny.
Nevím, jestli je správné porovnávat ji s knihou "Dívka v ledu", ta mně totiž přišla dokonalá. Proto jednu * ubírám.
Nebyla to vyložená bomba. Skoro celý děj knihy se odehrává v autech, popř. na cestě několika lidí, kteří prchají před nebezpečnou pandemií na vysněné místo. Přitom samozřejmě překonávají menší nebo i závažné překážky. Přestože kniha neoplývá trvalým dechberoucím napětím, četla se docela dobře a užila jsem si ji.
Luxusní detektivka! Nabitá napětím, důmyslnými zvraty a přináší skutečně adrenalinový závěr. Je prostě skvěle napsaná a čte se jedním dechem.
Doporučuji všem, ani jeden řádek není navíc, nudit se určitě nebudete!
Na začátku je zajímavý nález, který nutí zarputilou novinářku Noru rozmotávat kličky dávno zapomenutého příběhu dvou ztracených dívek z trajektu. Závěr pak už je docela nečekaný a správně napínavý.
Jak píše Šánka, na prvotinu hodně dobré.
Já jsem si knížku docela vychutnala a neváhám jí dát nejvyšší ocenění. Opět se setkávám s tím, že hodnocení v modrých číslech pro mě nemusí být rozhodující, i když (to zdůrazňuji) hodně dám na mé oblíbené uživatele.