astina komentáře u knih
První díl trilogie - pohoda s knížkou - pravda se slečnou Marplovou má společné jen tlachání a věk, detektivka to skutečně není, ale zase trochu jiné čtení
Babičky ve světe moderních technologií se neztratily - za mě plný počet hvězdiček
Překvapilo mě negativní hodnocení - pravda, krimi to není, ale pohodové čtení na zimní večery
Opět autor nezklamal - za mě plný počet hvězdiček - doporučuji, čte se skvěle
Knihu, kterou jsem četla sestře, svět malíčků a malenek
Knížka je velmi čtivá, děj má spád...za mě plný počet hvězdiček, nezklamala.
Kniha se četla pohodově, příjemný styl, za mě plný počet hvězdiček
Knížka se mi velice líbila, přestože je určená pro mládež, myslím, že díky formě a námětu s ní stráví příjemné chvíle i starší čtenáři. Za mě plný počet hvězdiček
Knihu za sebe vřele doporučuji, Erika Falcková nezklamala, pohodová četba třeba na dovolenou-za mě plný počet hvězdiček.
Za mě nejlepší kniha, kterou jsem od autora četla, plný počet bodů.
Knihu jsem přečetla za víkend, pohodová oddychovka. Spíš než detektivka je to psychologický román. Za mě 4 hvězdičky.
Pohodová, oddechová knížka, od které se nedokážete odtrhnout. Potřebujete vědět, jaký bude konec :O). To, že od začátku znáte pachatele, mi vůbec nevadilo. Za mě plný počet hvězdiček.
nemohla jsem se vůbec začíst, opravdu jsem se nutila knihu vůbec dočíst
za sebe dávám 5 hvězdiček z pěti, kniha je čtivá a na dlouhé večery ideální
mě se kniha líbila, začátek byl sice rozvláčný, ale potom super - v konečném hodnocení dávám 5 z pěti
za mě super, některé drsné pasáže jsem musela "vydýchat", ale rozhodně kniha nezklamala, napětí až do konce