Bablu

Knížku jsme zrovna dočetli a děti byly nadšené. Je to snad první kniha která se líbila oběma (3 a 7 let, takže dost velký věkový rozdíl a vkus na knihy) a příběhy dráčka Drápka opravdu prožívali. Doufala jsem, že najdu nějaké pokračování, ale bohužel je to jen jedna kniha od autorky. Třeba se jednou dočkáme...

Mojí sedmiletou dceru kniha nijak zvlášť nenadchla, některé příběhy jí přišly až moc zvláštní a z holčičky v pračce byla skoro znechucená :-)

Dcery zamilovaná kniha, máme ji v audioverzi a slyšeli jsme ji snad desetkrát, je skvěle namluvená Andreou Elsnerovou.

Výborná kniha, ideální na dovolenou. Různé příběhy obyčejných lidí, zajímavě propletené.

Výborná kniha, moc se mi líbila. Jediné co mi trochu vadilo, jsou tři podobná jména, dost se mi pletly.

Moje první kniha od paní Mornštajnové a byla jsem ztracená. Je skvělá!

Velmi čtivá kniha, raději mám Hanu a Slepou mapu, ale tohle bylo taky hodně dobré.

Taková klasická detektivka, neurazí ani nenadchne. Na dovolenou dobrá.

Nečekaně hezká kniha, koupila jsem ve slevě za pár korun a velmi mě překvapila. Určitě si ji přečtu ještě jednou. Hned jsem měla chuť jít se na nějaké jeho obrazy podívat :-)

Roztomilé příhěhy ztracených ponožek, ideální čtení na dobrou noc. Šestiletá dcera knihu úplně hltala.

Vtipná a "interaktivní" kniha pro děti, bavila mne i děti. Kromě daných detektivních úkolů se dají vymyslet ještě další a také poznávat pamětihodnosti v několika velkoměstech. Jsou tam také krásné ilustrace.

Krásně ilustrovaná kniha se zvláštní pointou. Přišla mi jako kniha určená pro děti - jedináčky, jejichž rodiče jsou si jistí, že jim sourozence nepořídí :-)

Výnorná kniha pro děti různého věku, malé otáčejí okénka a prohlížejí dinosaury, ty větší se dozví spoustu zajímavých informací, které jsou jednoduše a zajímavě podané.

Hezká kniha o tom, jak se staví dům. Líbila se jak pětileté dceři, tak dvouletému synovi, každý si v ní našel něco svého.

Nějak nesdílím nadšení ostatních - nečetla jsem ji, ale poslouchala jako audioknihu, což je asi hlavní problém. Hlas Simony Pekové mi k hrdince vůbec neseděl, hodně dlouhou dobu jsem měla pocit, že je kniha z minulého století a Grace je tak 45 let. Druhou půlku knihy už mi tak lezla na nervy, že bych ji snad někam zavřela sama. Tím ale samozřejmě nechci zlehčovat téma knihy, chvílemi to bylo opravdu děsivé až nechutné.

Začátek mě moc nebral, říkala jsem si co z toho asi bude, ale nakonec se z toho vyklubala skvělá kniha. Eleanor je výborná, takový trochu Forest v sukních a určitě bych si o ní chtěla přečíst pokračování.

Zpočátku mi kniha přišla psaná dost chladně a věcně, ale po chvilce jsem si zvykla. Je to spíš z pohledu dítěte, které v tom prostředí vyrůstá, tak mu to přijde celkem běžné. Ale jak roste a dějou se mu čím dál horší a divnější věci, začíná nad nimi víc přemýšlet a řešit je. Jako sonda do života polygamních mormonů je to opravdu zajímavé. Mě tedy nejvíc zaujala její matka, kterou jsem opravdu nedokázala pochopit...

Prefektní kniha pohádek, která baví i dospělého. Pohádky jsou akorát dlouhé na čtení před spaním, některé jsou krásně veršované, ty se nám líbí nejvíc. A jako bonus krásné ilustrace.