Bablu

Zajímavá, čtivá kniha. Nevím, jestli je to dobře, ale na to jak jsou některá témata v knize vážná je psaná dost lehce. Spíš je určená pro dospívajíci, ale mě to nevadilo.

Moc hezká knížka, učí děti toleranci. A má krásné ilustrace.

Knížku si vybrala pětiletá dcera v knihovně a byla z ní nadšená, já tedy taky a dokonce i roční syn si jí rád prohlížel. Zábavnou formou se tam ukazuje život rostlin a odklápěcí okénka tomu dodávají šmrnc.

Všechny předchozí knížky mě moc bavily, ale teď už mi to přišlo trochu jako přes kopírák. Dvě časové roviny, detektivní zápletka atd. Ale nebyla špatná, jen se mi prostě asi netrefila do nálady :-)

Moc příjemná knižní jednohubka, ideální na dovolenou nebo cestu vlakem. Karolínu sleduju na fcb a je to moc sympatická slečna.

Dost napínavé, jen některé ty zvraty byly trochu zvláštní. Ale četlo se to velmi dobře.

Nečekaně skvělá kniha, líbilo se mi prolnutí dvou časových rovin, i když ta válečná doba byla velmi smutná.

Naprosto skvělá romantika! Musím říct, že snad poprvé si nejsem jista, jestli se mi líbí víc kniha nebo film, oboje je perfektní.

Jako audiokniha mě to tedy vůbec nenadchlo, nějak mi k této době nesedí ten vtip a zlehčování, příběhy mě nijak zvlášť nezaujaly.

Jako audiokniha naprosto skvělá, velmi dobře namluvená a celkové napínavá s překvapivými zvraty.

Velmi napínavá audiokniha namluvená Simonou Postlerovou. Zpočátku se člověk trochu ztrácí v postavách a v čase, ale dá se zorientovat a pak se naopak nemůže odtrhnout.

Knihu jsem si koupila v audioverzi, protože se mi moc líbil první díl, ale musím říct, že to za ty peníze nestálo. Byla velmi krátká a vlastně pořád dokola to, co se dělo v prvním díle. Jako knihu z knihovny bych to určitě půjčila, ale kupovat to jako audio je trochu zbytečné.

Knihu mám v audioverzi namluvené Veronikou Kubařovou a opravdu se mi moc líbila, někdy jsem se i venku nahlas smála.

Velmi napínavá detektivka, navíc naprosto skvěle namluvená Janem Vondráčkem. Chvilku mi trvalo, než jsem se zaposlouchala, ale pak jsem to zase nemohla vypnout.

Audiokniha namluvená Simou Postlerovou je skvělá - byla velmi napínavá a byl tam přiměřený počet postav (při poslechu se často ztrácím :-)

Krásná (audio)knížka, velmi zajímavý příběh a skvěle namluvená Simonou Postlerovou, doporučuji k poslechu.

Výborná kniha, velmi zajímavou formou se člověk dočte nejen o organizaci, ale i o tom, co se dělo a děje ve světě a kde všude se dá pomáhat.

Skvělé jako audiokniha, zpříjemnila mi nejednu procházku s kočárkem, někdy jsem se i nahlas smála. Doufám, že bude pokračování...