Baraliska komentáře u knih
(P)řekrásná,
(E)motivní,
(R)omantická
kniha.
Zajímavá, překrásná, napínavá, dojemná, romantická knížka s větší špetkou dobrodružství. Tak bych to přídavnými jmény popsala já :).
Moc krásná, oddechová knížka.
Byla docela předvídatelná, až na to, co se stalo na konci (ti, kteří si tuto knížku přečetli, vědí, co myslím a ti, kteří si ji nepřečetli, to zjistí, až si tuto knížku přečtou) jsem tedy vůbec nečekala a rozhodilo mě to až tak, že jsem si trochu pobrečela :).
Tato kniha je naprosto úžasnááááááááááááá.
Moc se mi líbí, jak mě autorka dokázala strhnout do děje. Připadala jsem si, jako bych tam byla. Jako bych byla Ceres, Thanos, Rexus, Nesos, Sartes....
Přečetla jsem ji s jedním dechem a ani ne za jeden den.
Všem, kterým se líbí nebezpečí, zrada, závist, a hlavně láska tuto knihu na 100% doporučuji :).
PS: Kniha se nemusí vychvalovat jenom kvůli své krásné obálce, ale také kvůli svému krásnému ději ;) :).
Jediná myšlenka, která se mi po přečtení honila hlavou: CHCI SI HNED PŘEČÍST DALŠÍ DÍL!
V této knížce mě hlavně oslovila hlavní hrdinka Phoebe, a též díky jejímu charakteru i chování to je moc vtipná, zajímavá, napínavá, a také překrásná knížka.
Moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc a moc hezká knížka.
Krásné pokračování knihy V ringu, které mi vyrazilo dech. Moc se mi ta knížka líbila a doufám, že se bude líbit i ostatním :)
Úžasná kniha. Nic jiného pro to nejde říct. Tyhle dvě slova ji úplně vystihují.
Dobrý nápad a dobrý příběh. Ty přeškrtaná slova jsou zajímavá i zvláštní. Kniha je zajímavá i zvláštní. :)
Úžasná kniha! Po dlouhé době knížka, kterou jsem četla s jedním dechem. Na začátku knihy jsem se nadechla a na konci jsem vydechla. Charley a Reyes jsou prostě úžasní!
U této knihy jsem si hodně pobrečela. Chce to hodně kapesníků a zmrzliny ;-)!
Tuto knihu jsem si pomyslně rozdělila na dvě části:
První byla velice zajímavá a rychle přečtená (90% z knihy).
Druhá byla nudná a zdlouhavá (10% z knihy).
Proto mám z této knížky smíšené pocity, ale spíše jsou pozitivní.
Druhá skvělá knížka ze skvělé série. Nemůžu se dočkat dalšího dílu. Mrzí mě, že tahle kniha skončila takhle rychle, ale aspoň se na další knihu budu těšit o to víc.