barcamilujecist komentáře u knih
Doposud moje nejoblíbenější knížka, jakou jsem kdy četla. Děj byl úžasný, magický ostrov mě vtáhnul. Hned si jdu přečíst druhý díl. DOPORUČUJU!!!
Kniha byla super, vyšel i seriál, na knížku to ale nemá. Doporučuji, těším se na další díl.
Super knížka přečetla jsem ji za půl dne, oddychová, děj byl bohužel mírně předvýdatelný, i tak doporučuji.
Neal je můj oblíbený autor a jako obvykle nezklamal. Nemůžu se dočkat na další díl
Kniha mi zlomila srdce, probrečela jsem ji celou ale bylo to úžasné čtení. Určitě doporučuju
Úžasné jako minulý díl, ale dámy a pánové ten konec je něco. Hned si musím přečíst 3. díl. Doporučuju!!!
Knížka byla úžasná, bála jsem se že je velmi přeceňovaná, ale naštěstí jsem pravdu neměla. Lidé psali že v knize byl zvrat, ALE PÁNI. Tohle jsem vážně nečekala....
(SPOILER) Jak se jmenuje? Andrea. Věta, která mi úplně změnila pohled na Grahama. Knížka byla super, Quinn mi bylo strašně líto v průběhu knížky. Kniha ukazuje, že manželství nejsou vždycky procházka růžovou zahradou, ale ve výsledku jsem spokojená jak to dopadlo
Hezká oddychová knížka, zhltla jsem ji za 2 dny. Augusta zbožňuju:D
Ach můj bože, mě se kniha strašně líbila. Jas mi byla u začátku protivná, ale Ivan Lukov rozhodně nezklamal:d DOPORUČUJU!!
Knížku jsem měla v seznamu strašně dlouho- všude byla vyprodaná. Konečně se ke mne také dostala a rozhodně nelituju, začetla jsem se a přečetla ji za jeden den. Zajímalo by mě jak to bude pokračovat.....
Oddychová série to byla, je mi líto, že je to poslední díl série. Snad se k ní jednou zase vrátím
hezké klidové čtení, s hrnkem kakaa u vánočního stromku:D
Nedokázala jsem knihu odložit, dokud jsem nedočetla až do konce. Jak je zezadu napsáno, úhlavním nepřítelem v této knize je vaše mysl.
(SPOILER) úžasná knížka, Ryle byl u začátku super člověk, vše se otočilo v 14.kapitole kdy jsem ho začala nenávidět...... Zato Atlas to je úplně jiná liga. Nejlepší knížka co jsem doposud od autorky četla:)))))
Úžasná knížka, koupena v antikvariátu ze zvídavosti. Určitě ještě nadále budu pracovat s anděly:D Doporučuju komukoliv kdo se o to aspoň trošku zajímá
(SPOILER) Nádherná kniha,bylo hezké jak to dopadlo, že si hrdinka uvědomila, že stojí za to žít. Doporučuju!!!!
Knížka byla krásná, dojemná. Říkala jsem si že mě nic nerozbrečí ale ten konec....Donutila mě zamyslet se nad hodně věcmi. Všem doporučuju.