bareva komentáře u knih
Kniha je velmi čtivá a zábavná. Kdo má rád histori Anglie, Skotska a Walesu, tak je tato kniha ideální.
Chtěla jsem znát konec trilogie a teď už ho znám. :) Tento dí byl pro mě méně zajímavý než první.
Nevím, co na to říct... Celou domu mi přišlo, že čtu předlohu pro seriál Gotham. Podle mě by ta kniha chtěla více Nesbo.
Kniha mě bavila. Na začátku jsme se smála. Pak jsem napjatá a na konci jsem si řekla, že to prostě jinak dopadnout nemohlo. Co mě bavilo nejvíce bylo, že jsem dostala podnět se zamyslet, jestli nase AI, která nám v práci má pomáhat při řešení jednoduchých problémů by se mohla dostat do stejného stupně vývoje jako Aiden nebo Aisling. A co by to pro nás znamenalo.
Viděla jsem film a tak jsem myslela, že vím co budu číst. Ale nebyla to pravda. Přes má mylná očekávání, jsem knihou nadšená. :)
Na knihu jsem se těšila. Četla se dobře, ale Inferno mě rozhodně vtáhlo do děje mnohem více. Každopádně si cením nápadu a Rebert s Mikeym už mi chyběli.
Kniha je velmi čtivá. Stačily mi jen dva dny. :) Určitě je lepší než film, ale výjimečně musím pochválit i film. Tris a Tobias patří mé oblíbené knižní páry. :)
Kniha nezklamala. Už je to pár let, co jsem naposledy četla knihu od této autorky, a opět jsem se naprosto ponořila do děje a bylo pro mě těžké kniho odložit a věnovat se jiné činnosti. Jen chování Rhondy mohlo být méně agresivní.
Druhý díl je stejně skvělý jako první. :) Knihu jsem nedočkavě přečetla krátce po tom co vyšla v USA.
Knihu jsem přečetla téměř jedním dechem. Podle mě je naprosto úžasná. Četla jsem ji v originále, protože jsem byla nedočkavá. :) Doporučuji všem, kdo má rád pohádky a zajímá se o život postav po "žili spolu šťastně".
Při čtení knihy jsem se smála tak, že jsem rušila těch pár spolucestujících ve večerním vlaku. :)
Při čtení prvních kapitol jsem byla ráda, že se můžu vrátit k příběhu Marty. Ale jak děj postupoval měla jsem pocit, že se události dost opakují a stávají se méně reálné. A konec? Ten mě zklamal...
Velice detailní popisy vražd. Myslím, že více podrobné než v předchozích knihách. Samozřejmě napínavé až do konce.
Díky této knížce jsem si propojila dvě významné události světové historie - nezávislost USA a popravu Marie Antoinetty. Je škoda, že nás ve škole neučí vnímat různé události propojeně, abychom si uvědomili, že se děly ve stejné době.
Nemůžu si pomoct, ale přijde mi, že tato kniha postrádá jiskru. Předchozí knihy jsem hltala, ale tato mě moc nenadchla.
Čapek nikdy nezklame. :) Povídky mě vtáhly do období kdy byly napsané. Jednoduchost zločinů a polapení zločinců je dnes úsměvná a taková milá. :)
Vtipné. :) Odpočinková kniha na odpoledne a večer pro odreagování po práci. :)
Kniha není náročná na přemýšlení, ale je zajímavá a tudíž vhodná k odpočinku. :)
Povídky byly krátké a čtivé. Některé obsahovaly i poučení, pokud se čtenář nad nimi zamyslel. Doporučila bych každému, kdo by si chtěl přečíst něco z francouzského realismu. :)
Sherlock ve filmu a seriálu mě motivovali k přečtení této knihy. Vzhledem k tomu, že jsem fanynka seriálu, tak i v knize pro mě měl Sherlock tvář Benedicta a Watson Martina. :) Knihu jsem četla v angličtině a nebylo to příliš náročné. :) Doporujčuji. :)