baty komentáře u knih
Kniha se mi moc líbila. Příběh byl zajímavý, napínavý a odhalení docela překvapivé, i když jsem pachatele odhalila dřív, než ho odhalil autor. Určitě si přečtu i další knihy.
Hodně postav, občas jsem se v nich ztrácela. Děj mi přišel nezáživný. Je to moje první kniha od tohoto autora, uvidíme, jestli časem zkusím jinou.
Kniha mě úplně pohltila. Líbil se mi nápad prolínání osudů minulosti a přítomnosti. Pěkně napsané, odpočinkové i trochu napínavé čtení. Představivost u mě pracovala na plné obrátky. Doporučuji k přečtení.
Knihu jsem shltla jedním dechem a byla jsem rozčarovaná z naprosto otevřeného závěru.
Už se těším na seriál, který jsem chtěla shlédnout právě až po přečtení knihy.
Naprosto mě ta kniha odrovnala. Přečetla jsem spoustu knih o koncentračních táborech, ale toto je úplně něco jiného. Rozhodně by tato doba neměla upadnout v zapomenutí, aby se už nikdy nic takového znovu nemohlo opakovat.
Moc pěkné. Mamka nám to četla před spaním, když jsme byli děti, tak jsem si to teď zopakovala.
Úžasná kniha. Moc pěkně se mi to četlo. Pěkně vykreslené prostředí, do kterého se hlavní hrdinka přestěhovala se svým synem. Kniha bohatá na děj, napětí, vytrvalost, houževnatost a hlavně lásku. Rozhodně tuto sérii doporučuji k přečtení
Krásně a vtipně napsaná kniha. Moc se mi líbila zápletka i děj. Super oddechovka.
Vzrušující, strhující příběh. Velmi napínavý a poutavě napsaný. Dej mě naprosto pohltil a já nemohla přestat číst. Opravdu prvotřídní thriller.
Silná kniha, silný příběh. Budu asi dlouho trávit tu zbytečnost války a spoustu lidského utrpení a umírání.
Při četbě jsem cítila všechno. Bezmoc, zimu, zoufalství, strach, když se někteří pokoušeli utéct. Ale i naději, rodící se lásku a štěstí z vysvobození. Velmi dobře napsané.
Tak tohle byl nářez. Nemohla jsem se od knihy vůbec odtrhnout. Strašně se mi líbila. Od začátku se dalo očekávat, jak to dopadne, ale i tak jsem byla nadšená a moc jsem Animant fandila.
Fakt nevím, jestli se mi ta kniha líbila. Občas mi přišla už dost překombinovaná. Dvě nehody v krátké době, to usilování o životy Logana a Madison... A pak ta spousta sexuálních scén. Nejsem žádný puritán, ale přišlo mi to až moc.
Skvělá kniha. Krásně se četla. Hned poté jsem si pustila film a zjistila, o kolik je kniha obsáhlejší. Těším se, až tuto krásnou knihu budou číst také moje děti a doufám, že budou stejně nadšené, jako jsem já :-)
Kniha se mi moc líbila. I když nevím, jestli to tak můžu říct. Líbilo se mi vyprávění Fanii, popis jejich života v koncentračním táboře. Jako jedna z mála měla štěstí na trochu lepší zacházení.
(SPOILER) Neuvěřitelný příběh dvou sester. Naštěstí se jedna z nich dostala zpátky, aby mohla vést další nekonečný boj za záchranu své sestry a jejích dětí.
Super čtení. Toto byla moje první kniha od tohoto autora a teda rozhodně ne poslední. Byla jsem napnutá od začátku do konce, vůbec jsem se od knihy nemohla odtrhnout. Super kousek.
Moc pěkná kniha. Pro mě to byla super oddechovka.