berila berila komentáře u knih

Slepí ptáci Slepí ptáci Ursula Poznanski

Nebylo to tak špatné, ale první v sérii se mi líbila více. Též nejsem příznivcem poezie, ale to je můj problém, protože jí vůbec nerozumím. Ale za přečtení určitě stojí.

20.02.2020 4 z 5

Skryté karty Skryté karty Angela Marsons

Tady se nedá dělat nic jiného, než souhlasit se všemi chválami. Spisovatelka patří mezi mé nejoblíbenější, každá její kniha je úžasná. Tato poslední patří mezi její úplně nejlepší.

07.02.2020 5 z 5

Na dně Na dně Rachel Caine (p)

Tohle se tedy opravdu povedlo, nejde se od příběhu odtrhnout. Hned se vrhám na další díl.

07.01.2020 5 z 5

Vždycky je to manžel Vždycky je to manžel Michele Campbell

Vůbec to nebylo špatné čtení, určitě doporučuji hlavně ženám k přečtení.

26.11.2019 5 z 5

Sestry Sestry Bernard Minier

Opět jeden z autorů, který opravdu umí napsat výborné knihy.

Muž bez minulosti Muž bez minulosti Tim Weaver

Opět výborná kniha, autor umí.

Zlámané kosti Zlámané kosti Angela Marsons

Jak jinak, než opět výborné. U této autorky nelza ani jinak.

Žítkovské bohyně Žítkovské bohyně Kateřina Tučková

Dobré čtení,nutí k zamyšlení. Díky knize přemýšlím o návštěvě Kopanic.

09.09.2019 3 z 5

Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

A opět stejně jako u předchozího díla nám autor předloží jméno pachatele (v tomto případě pachatalů) a v tu chvíli mě ten příběh trochu přestává bavit. Pak už se příběh jen táhne a chybí v něm to správné napětí. Bohužel, protože autor psát umí.

23.03.2019 3 z 5

Já jsem smrt Já jsem smrt Chris Carter

Opět vynikající thriller, je to autor, který nikdy nezklame.

20.02.2019 5 z 5

Údolí mrtvých Údolí mrtvých Tim Weaver

Tim Weaver patří k mým oblíbencům. Je to už má pátá přečtená knížka a vždy spokojenost. Prostě když někdo umí, tak umí.

20.11.2018 5 z 5

Ďábelské hry Ďábelské hry Angela Marsons

Další výborná kniha od této spisovatelky. Teď už jen čekám, až vyjde Němá modlitba jako e-kniha, abych ji hned mohla "nacpat" do čtečky.

14.07.2017 5 z 5

Přiznat vinu Přiznat vinu Martin Goffa

Moje třetí kniha od autora, i když z jiné série. Je to první díl ze série, takže to beru jako seznámení s novou postavou. Zprvu takové rozhárané, ale potom se příběh trochu rozjel, takže za mě průměrné 3 *.

06.12.2024 3 z 5

Beze stopy Beze stopy Lisa Gray

Dobré počtení, mám ráda řešení starých případů. S klidným svědomím doporučím k přečtení.

21.11.2024 4 z 5

Slunovrat Slunovrat Lina Areklew

První, co mě zaujalo, byla obálka. Pak jsem zjistila, že se jedná o detektivku a hned jsem knihu zakoupila. Vůbec nelituji, moc dobře jsem si početla. Střídání dějových linií výborné, styl psaní mi vyhovoval. Příběh sám zajímavý a konec naznačuje, že by mohlo jít o sérii. Pokud to tak bude, tak určitě nebudu váhat.

29.10.2024 5 z 5

Mrtvá zóna Mrtvá zóna M. W. Craven

Oblíbená dvojka Poe a Tilly opět nezklamala. Moc povedený díl.

13.09.2024 5 z 5

Dívky ve sněhu Dívky ve sněhu Stacy Green

Tohle byl výborný začátek nové série. Za mě velká spokojenost a k přečtení doporučuji.

13.09.2024 5 z 5

Pohřbená tajemství Pohřbená tajemství Linda Castillo

Tento díl se mi líbil, ostatně jako celá série. Ale přesto uberu jednu * a to z toho důvodu, že pachatel nebyl jednoznačně označen, byla zde spousta informací o možných pachatelích, které nebyly nijak vysvětleny, rovněž informace o oběti vyzněla do ztracena a celý závěr byl takový rozplizlý a uspěchaný. A to pominu nesmrtelnost hlavní hrdinky. Ale jinak určitě stojí za přečtení a již jdu do dalšího dílu.

30.06.2024 4 z 5

Vražda bez soucitu Vražda bez soucitu Catherine Shepherd

Tato série začala dobře a dobře i pokračuje. Určitě budu pokračovat i dalšími díly. Určitě k přečtení doporučím.

26.11.2023 4 z 5

Nezvěstná Nezvěstná Tina Frennstedt

Hodnocení zde jsou dost rozdílná, já jsem naprosto spokojená. Styl psaní mi vyhovoval, mám ráda řešení starých případů, takové to postupné rozplétání. Určitě sáhnu i po dalších dílech.

23.09.2023 5 z 5