berila

Souhlasím se všemi pochvalnými komentáři. Knihu jsem jen se sebezapřením odkládala. Autorku jsem neznala, ale teď vše napravím, protože mám zakoupené další 2 a hned se do nich dám.

Tak tohle byl opravdu zvláštní příběh. Na mě moc zbytečné omáčky. A hlavně mi vůbec nesedl hlavní hrdina. Předešlé knihy se mi líbily více.

Tak pro mě bylo té akčnosti až přespříliš. Už jsem musela přeskakovat v dějí, protože mrtvých neustále přibývalo a čtivosti ubývalo. Uvidím, jak se bude vyvíjet další pokračování.

Už první díl se mi líbil, ale tento ho překonal. Nešlo přestat číst. Opravdu moc dobré čtení. Jen doufám, že série bude pokračovat.

Tak tento díl se mi z celé série líbil nejvíce. Opravdu moc dobrý příběh. Více netřeba dodávat.

Poprvé hodnotím níže, autorka umí lépe. Také mi vadila linie s uprchlým zločincem, pořád jsem si říkala, proč po něm nikdo nepátrá. Uvidím, jak bude pokračovat další díl série.

Já jsem opět maximálně spokojená. Celá tato série je výborná, čeká mně ještě doposud poslední díl. Tak jen doufám, že nebude úplně poslední.

Po hodně letech jsem se vrátila k autorovi a opět mě nezklamal. Autor psát (už bohužel) uměl. Příběhy mají vše co ,dle mého názoru, dobrá detektivka má mít. Určitě si přečtu další autorovy knihy.

Knihu jsem začala číst před delším časem, ale pořád ne a ne se začíst. Tak jsem ji ve třetině odložila. Teď jsem se k ní vrátila a ejhle, najednou mě příběh chytil a začal se mi líbit. Taková pohodová detektivka. Určitě se vrátím k dalším dílům série.

Oblíbená autorka, čtivá celá série. Téma neokoukané, i když nakonec zjistíte, že vše je trochu jinak, i když trošičku předvídatelné. Víc prozrazovat nebudu a k přečtení určitě doporučím.

Po první polovině jsem to chtěla vzdát, nemohla jsem se začíst. Pak nastal zlom a už to začalo mít šťávu. Dost mi vadilo neustálé přeskakování v ději. Ale k autorovi se určitě vrátím.

Opět výborný díl, i když se zvláštním koncem. Určitě bych uvítala další pokračování, ale když nad tím přemýšlím, tak nevím, jestli bych chtěla, aby další díl navazoval na tento.
Přišlo by mi to jako omílání již známého (honba za známým pachatelem, prakticky vyřešené rodinné vztahy, zrušené oddělení atd.).

První díl série a tak trochu rozpaky. První polovina se mi četla moc dobře, u druhé poloviny mi přišlo, že to snad napsal někdo úplně jiný. Styl psaní mi zde nesedl. Celkově strašně hodně jmen, člověk se v nich ztrácí. Ale za přečtení stojí.

Ač má tento díl vyšší hodnocení, mně osobně se více líbil díl první. Ale určitě si počkám na pokračování, pokud bude.

První kniha od autorky a příjemné překvapení. Hned jsem se dala do dalšího dílu.

Sérii mám ráda, ale nemusím tyto teroristické záležitosti, navíc násilí na dětech. Snad také již skončí vztahové eskapády. Určitě půjdu i do dalších dílů.

Tady nelze napsat nic jiného než to, že autorka vysoko nastavenou laťku stále udržuje. Výborná série, která stojí za přečtení.

Autorku mám ráda, vyhovuje mi styl psaní. Série je povedená. Určitě doporučuji k přečtení.

Moje třetí kniha od autora, i když z jiné série. Je to první díl ze série, takže to beru jako seznámení s novou postavou. Zprvu takové rozhárané, ale potom se příběh trochu rozjel, takže za mě průměrné 3 *.

Zpočátku mě příběh moc nebavil, ale před polovinou se to rozjelo a svištělo až do konce. Možná pro někoho to má trochu sci-fi nádech, ale v době umělé inteligence si to klidně dokážu představit.