beruzzka komentáře u knih
Lepší než 1.díl, líbilo se mi zo napětí, ta rozepře ve stylu Romea a Julie, mohlo to být ale o 50 stran kratší, kdyby se asi 100x neubezpečovali o své lásce :-D
(SPOILER) Četla jsem hned po sobě všechny 3 díly a musím říct, že se mi to jako pohádka líbilo. Jen si myslím,že tak hezky vymyšlený děj by si zasloužil víc propracovaného Cartera, vlastně nic moc neříká, furt se hádají a přesto je to osudová láska?? ok, pohadka.
MOHLO TO BÝT O JEDNU KNIHU KRATŠÍ, KDYBY ŠKRTLI VŠECHNY CHVÍLE KDY EM BREČÍ.
na druhou stranu by se na to dobře hrála pijácká hra : napíte se vína vždy, když Em brečí, chce brečet, zamačkává slzu, teče jí slza..
Jo a od začátku je jasný že je henry gay a že má něco s tím Aldnem.
Jak říkám, jako 1.verze knihy super, ale kdyby tomu vychytala mouchy, mohlo to být boží :-)
Naprosto boží, pravý badboy, moc jsem si knihu užila, děj šel rychle, byl zábavny.
Takova oddechovka co nijak neurazi, bohuzel ani vic nezaujme. pribeh by mohl byt vice propracovany, zapletka zapletenejsi :-)
Moc hezka kniha, takova ta oddychovka na leto k vode. Pribeh hezky, ale mohla byt klidne o tretinu kratsi. Pasaze kde se dokola hadaji o lasce a kde Carolin breci kvuli kytkam byli prilis dlouhe a porad dokola. jinak krasne napsano.
Knihu jsem objevila nahodou a jsem za ni rada. Neni to zanr, ktery bezne ctu ale jsem si jista, ze si ji budu dlouho pamatovat. Prostredi zamku Kuks je mi blizke a dobre ho znam. Kdo sochy cnosti a neresti nezna neuzije si asi pribeh tolik.
Kazdopadne myslenka knihy moc zajimava, postavy bezva, vystavet takovy pribeh na 140 stran je vykon, ale priznam, do cteni jsem se nutila, nenadchlo me to. Nejvic ctive byly posledni stranky a zaver byl moc hezky
(SPOILER) Myslenka pribehu se mi moc libila, ale misty to bylo hodne naivní, ze mama Luca hned poslechne rady Sage, ze to s Alanem pujde takto..
Misty se to strasne vleklo. nejzajimavejsi chvile byla, kdyz k ni prijel a cele se to provalilo. A to jak porad breci, ze nema penize, ale pritom nonstop kouka na serialy a neuvari ani palacinky a jidl si jen nechava dovážet? to je v americe jako normalni? :-D
Rozhodne mi to letos prijde jako jedna z horsich knih. postavy byli dost neuveritelne. a cela ta cast s dopisy ve skole byla az hloupa.
Jako vzdy skvele, ackoliv tentokrat mi dalo chvili zabrat se zacist. Pribeh byl ale skvely a poslednich 100 stran se cetlo samo
Musim rict, ze zacatek se dost vlekl, od prvnich stranek bylo jasne, co se stane a hlavni hrdinka vse donekonecna omyvala... poslednich 50 stran uz melo spad ale ani tak to nebyla zadna super kniha.
Musím říct, že se mi více líbí koncept netflixu, kde odkrývají a vypráví příběhy postav dohromady a ne po jednom jako v knize, kupodivu mi to přišlo nudné a Simon byl trochu fnukna.. čekala jsem víc, když se to netflix rozhodl zfilmovat
Velice ctive, libilo se mi, jak se menily kapitoly minulost/pritomnost.
Knížka byla čtivá a děj rychle utíkal, jak moc se mi líbila vcelku chytrá a odvážná hlavní hrdinka, tak stejnou měrou mě vytáčel až příliš nereálný Gabriel. Chápu, že čtu červenou knihovnu, ale takový muž, který dokola řeší lásku a v závěru je samé tutu nunu je prostě moc.
me se knizka moc libila, hlavni postava mi prisla super, vtipna a tak spravne tragicka :-)
rozhodně jedna z lepsich romantickych knih, precetla jsem jednim dechem, posledni tretina mela spad i zajimavy zvrat. jen mi vadila obcasna tupost hlavnich postav a az tezko uveritelna naivita.
prijemna oddechovka, je jasne, jak to bude, ale jako letní cteni ideal
Nebyla to sice nejlepsi kniha, jakou jsem cetla, ale nebyla ani nejhorsi, u nekterych casti jsem se velice nasmala