betys6914 komentáře u knih
Velmi originální kousek s naprosto neotřelými místy, lidmi a situacemi. Ač je na knize poznat, že je to debut, doporučuji všemi deseti pro nezvyklý zážitek.
Velmi silná kniha se skvěle napsanými postavami a příběhem. Jen tedy nechápu proč se řadí mezi YA, podle mě normální světová/válečná beletrie
Rozhodně zajímavý náhled do historie. Poučné ale však velmi smutné, kolik evropského kulturního dědictví bylo nenávratně zničeno.
Velmi příjemná a také překvapivě strašidelná jednohubka. Holly Black jednoduše umí!
Příjemné překvapení. Opět dokazuje mojí teorii, že Lauren Oliver je jediná, kdo dokáže napsat zajímavé a nefádní YA.
Po Turnaji v Gorlanu, který mě hrozně zklamal, jsem byla velmi skeptická. Nakonec jsem ale byla příjemně překvapená. Nebyla tu hluchá místa, děj odsýpal a potkáme staronové postavy z původní série. Za mě dobré.
Místy velmi informačně strohé, jindy by ste si zase přáli, aby se s informacemi ubralo. Kniha odhalující i méně známé pokus na lidech. Tak jako tak otřesné, ale důležité čtení.
Je hezké se opět po čase vrátit k Hraničáři, ale bohužel je vidět, že Flanagan místy vaří z vody. Je nesmírně težké udržet na živu teď již 13 dílnou sérii tak, aby byla stále stejně.
Tato kniha vám poskytne zcela nový pohled nejen na Neslyšící, ale i na vládu a uvědomnění sebe sama. Hranice mezi pomocí a touhou po moci je velice tenká.
neuvěřitelné čtení, o kterém jsem ještě dlouho přemýšlela. Doporučuji každému, kdo se byť jen okrajově zajímá o krásu neslyšícího světa a znakového jazyka.
Klasický Rollins, opět nezklamal, i když o odezírání ze rtů a neslyšících by si měl asi ještě něco nastudovat
Jednoduše skvělé! Děsivé, tajemné a neuvěřitelně návykové! Connolly ve své nejlepší formě!
No nevím, konec byl takový nijaký. Bestiář se mi líbil daleko víc.
S každým dalším dílem přibývá postav, co nesnáším a ani jedna z nich nevypadá, že by se jí chtělo umřít.
Skvělé! Úžasně zkombinovaný dějepis s fyzikou. Upoutá a nepustí.
o Mo Hyder sem podle recenzí čekala něco strašidelnějšího, ale bylo to moje první setkání, tak uvidíme, jak to dopadne příště
Nemohu si pomoct, ale Oveho příběh mi přijde jen lehce pozměněný film Vzhůru do oblak (UP).
Kniha velmi zajímavá a poučná. Rozhodne nejen pro neslyšící publikum.