bizonka komentáře u knih
Knihu jsem četla skoro měsíc s tím, že jsem autorovi pořád chtěla dát šanci a čekala, že se to nějak rozjede, bohužel jeho styl psaní mě nezaujal a ke konci jsem již přeskakovala.
Krásná brutalitka, pro milovníky rafinovaného zabíjení.Za mě super.A Hunter je jednička.
Luxusní záležitost, napínavá až do konce, i když jsem tušila, kdo je pachatel.
Paráda, nenáviděla jsem Hynka a v koutku duše mu přála to co se mu stalo, příběh této rodiny stojí za přečtení.
Nuda:-) Děj mě nebavil, puberťáci už vůbec, po přečtení Paganiniho smlouvy slabý čajíček:-)
Nic moc kniha, bohužel jsem musela přeskakovat stránky, stejně jako u Červené lucerny, opakující se činnosti, stále stejné, autor se snaží ohromit brutalitou, ale jinak bída...
Nádherná, něžná, citlivá, vnímavá, zkrátka taková ta srdcová:-)
Slabota, nevyznala jsem se v postavách a děj žádná hitparáda, přeskakovala jsem a nakonec to je zběžně prolétla...
Nemohla jsem se od ní odtrhnout, dostala mě, zcela pohltila a těžko jsem se s ní loučila.
Oddychovka, občas legrační, spíše k zamyšlení, obdivuji, že měl tu odvahu se vydat, já bych si jako žena na tu cest z důvodu bezpečnosti netroufla.
Ze začátku mě kniha vůbec nechytla, čekala jsem asi víc podle recenzí, nechápala jsem ani Stellu ani Dana, kdyby se tak milovali, udělali by vše proto, aby se setkali. Kdyby ta láska byla tak silná, určitě by jel na místo, kde spolu chtěli žít a neposílal by jen dopisy z Ameriky, toť můj názor.
Příjemná oddychovka, skvěle napsaná, popisy rostlin zajímavé:-)